Azok a vegetáriánusok akik sem tejet, sem tojást, semmilyen állati dolgot nem esznek, azok miket esznek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy zöldség,gyümölcs,szója,de ennyi? Például egy süteményben mivel tudják helyettesíteni a tejet és a tojást?2011. febr. 1. 17:12
2/3 anonim válasza:
Amúgy a szója is zöldség. Szójababból készül :D Egyébként szójatejjel pl. (én ittam már, bár nem vagyok vegán, de elég jó:)) A tojást gőzöm nincs.
3/3 anonim válasza:
én pl palacsintábol kihagyom a tojást, lakto-vega vagyok,
magvak, gabonák, babfélék, zöldség, gyümölcs mindent tulajdonképpen esznek, ami nem állati eredetű. tévhit h a zöldség és gyümölcs az alap táplálkozás, ott vannak a rengeteg gabona félék ahhoz esznek kiegészítésként külömböző magvakat, gyümölcsöket stb, nagyon változatos, egészséges és nagy nagyon finom!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!