Miért van az, hogy a vegetáriánusok nem esznek húst?
Miden második kérdés!
Egébként én azért,mert imádom az állatokat(nem megenni),és egy se szenvedjen miattam,és én képes vagyok áldozatot hozni Értük!
Mert azt hiszik egészséges. Pedig nem. Vagy állatvédők, de ez is hülyeség mert külön arra tenyésztik manapság már az állatokat pl csirkefarmokon hogy tojást tojjon és levágják. Őket akkor is ugyanúgy levágják, pár vega nem változtat semmin.
Vegetáriánus: indián eredetű szó, jelentése: béna vadász.
Gyerekeknek semmiképp sem ajánlott a vega étrend.
Mert toxikus anyagokat tartalmaz, a gyomrod lassan emészti. Én volta vegetáriánus, lefogytam tőle, egészséges lettem, az agyam brillírozott, és sportban is jobb lettem. Persze hiánybetegségekkel vigyázni kell, de sokkal egészségesebb létforma, mint a húsevés (saját tapasztalat). Csak okosan kell csinálni! És nagyon változatosan kell étkezni (tejtermékek, tojás, szója...stb).
Most már nem vagyok vega, mert emberhúst eszek, ugyanis az állatokat sajnálom levágni:(
Már megint egy ilyen uszítós kérdés. Azért, mert nem szeretik az ízét. Vagy undorodnak tőle. Nem akarnak részt venni az állatok tömeges lemészárlásában. Kis korukban olyan betegségük volt, ami miatt nem ehettek, és megszokták.
Rohadtul elegem van már, amikor a két fél egymás torkának ugrik. Mindenkinek a saját döntése, hogy melyik oldalon áll, nem kéne lehülyézni a másikat, aki nem a mi módszerünkkel táplálkozik, vagy más a világlátása erről a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!