Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért van az, hogy a vegetáriá...

Miért van az, hogy a vegetáriánusok nem esznek húst?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 13:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%

Miden második kérdés!

Egébként én azért,mert imádom az állatokat(nem megenni),és egy se szenvedjen miattam,és én képes vagyok áldozatot hozni Értük!

2010. febr. 28. 13:46
 2/37 anonim ***** válasza:
49%

Mert azt hiszik egészséges. Pedig nem. Vagy állatvédők, de ez is hülyeség mert külön arra tenyésztik manapság már az állatokat pl csirkefarmokon hogy tojást tojjon és levágják. Őket akkor is ugyanúgy levágják, pár vega nem változtat semmin.

Vegetáriánus: indián eredetű szó, jelentése: béna vadász.

Gyerekeknek semmiképp sem ajánlott a vega étrend.

2010. febr. 28. 13:56
 3/37 anonim válasza:
86%
amire nincs kereslet azt nem is csinálják. ebből következik h de azért mégiscsak változtat valamicskét :) és egyre több vega van .!
2010. febr. 28. 14:06
 4/37 anonim ***** válasza:
85%
Vagy mert nem szereti a hust! Pl velem kicsiként is veszekedni kellett hogy meg egyem és csak ilyen pépes formában ettem meg egyszerűen számomra büdös és undoritó étel!
2010. febr. 28. 14:07
 5/37 anonim ***** válasza:
91%

Mert toxikus anyagokat tartalmaz, a gyomrod lassan emészti. Én volta vegetáriánus, lefogytam tőle, egészséges lettem, az agyam brillírozott, és sportban is jobb lettem. Persze hiánybetegségekkel vigyázni kell, de sokkal egészségesebb létforma, mint a húsevés (saját tapasztalat). Csak okosan kell csinálni! És nagyon változatosan kell étkezni (tejtermékek, tojás, szója...stb).

Most már nem vagyok vega, mert emberhúst eszek, ugyanis az állatokat sajnálom levágni:(

2010. febr. 28. 14:16
 6/37 anonim ***** válasza:
64%
Mert nincs annyi eszük hogy állati fehérje is kell a szervezetnek. Egy bányász vagy kohász hogy a fenébe tudna dolgozni? Ehhez is ész kell?
2010. febr. 28. 14:37
 7/37 anonim válasza:
87%
Hát kedves vegetáriánusmocskoló banda! Mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi jó és sem én sem a többi vega nem kér abból, hogy leírják és leszólják, csak mert tudja mit akar. A kérdésre a válasz;én rettenetesen ellenzem az állatlegyilkolást, és bár úgyis levágják az állatot, ha én nem eszem meg, ha megenném, azzal aláírnám az állatok megölését.
2010. febr. 28. 14:49
 8/37 anonim ***** válasza:
84%

Már megint egy ilyen uszítós kérdés. Azért, mert nem szeretik az ízét. Vagy undorodnak tőle. Nem akarnak részt venni az állatok tömeges lemészárlásában. Kis korukban olyan betegségük volt, ami miatt nem ehettek, és megszokták.

Rohadtul elegem van már, amikor a két fél egymás torkának ugrik. Mindenkinek a saját döntése, hogy melyik oldalon áll, nem kéne lehülyézni a másikat, aki nem a mi módszerünkkel táplálkozik, vagy más a világlátása erről a dologról.

2010. febr. 28. 15:05
 9/37 anonim ***** válasza:
69%
mert vagy állat védők vagy annyiraa állat barátok hogy áldozatot hoznak értük de persze a halat már megeszik az is állat nem ??
2010. márc. 1. 15:02
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Én vega vagyok, de embert eszek:D
2010. márc. 1. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!