Létezik még olyan, aki elhiszi, hogy a tej egészséges?
Macskatej??? Én vizet olvastam. De a többi állat is képes megenni a neki nem jó dolgot, nemcsak az ember, bár valamivel azért okosabbak, ösztönösebbek e téren. Macskától én már láttam sokmindent, annyit enni, hogy kihányta az egészet, a romlott szóját ugyanolyan lelkesen képes enni sok példány, mint a bolti gabona alapú macskaételt...
S megissza a tejet, akkor is, ha mindig hasmenése lesz tőle.
#39 te tudatlan testépítőzöl le másokat??? Először tanuld már meg hogy mi a különbség a tehéntej és a protein koncentrátum vagy izolátum netán hidrolizátum között, utána próbálj ekkora terjedelmű fa_ágot megfogalmazni...
Többiektől elnézést a hangnemért.
#39:
"Az, hogy a tejzsír meg ront a felszívódásokon a legnagyobb hülyeség amit valaha olvastam. A zsír (alacsony-közepes mennyiségben) megindítja az epét, hiszen egy szerved konkrétan azért van, hogy zsírt emésszen, segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, csökkenti a szénhidrátok GI-ját, segíti a kötőszövet regenerációt stbstb."
Atyaég... :D:D:D nem véletlenül vagy te lepontozva. :D:D
ez angolul van és elég tudományos, a végén forrásokkal
nyomikáim, a kalcium beépüléshez foszfor szükséges, amiből kevesebb van a tejben mint kalcium, így a tej a csontból vonja ki a szükséges foszort a kalcium beépüléséhez.
azt hittem ezt a legtöbb cukiság tudja. a 60 fölötti nők 37 százalékának van csontritkulása, a tejterméket nem fogyasztó vegánok 18%-ának.
vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!