Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » 14 Évesen vegán életmód?

14 Évesen vegán életmód?

Figyelt kérdés
Mostanában eltávolodtam a hústól 4 hete nem ettem csak gyümölcsöt és salátát és nekem nagyon jó ez az életmód és baj lehet belőle ha 14 évesen nem eszek húst nem növök meg normálisan meg hús hiány vagy mi szóval előnyei-hátrányait letudjátok írni? 14/F

2014. aug. 10. 04:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

(vegetáriánus akkor, még aki még tej terméket sem tojást, sem halat nem eszik.)

aki halat eszik annak semmi köze a vegetáriánus táplálkozáshoz...A HAL HÚS!!! nehéz megérteni?

2014. aug. 24. 22:23
 42/47 anonim ***** válasza:
18%
vannak vega testépítők, de fel sem érnek azokhoz akik hússal viszik be a fehérjét:) egyébként akik halat, tejtermékeket esznek az valamilyen vega nézetből nem számít tiszta vegának.. Ezek meg akiket belinkeltél zabálják a halat, ami ugyanolyan minőségű forrás mint a csirke vagy marha.. Ezek se a szójás szarturmixuktól lettek ekkorák:D
2014. aug. 25. 00:41
 43/47 Nagi88 válasza:
62%
Az emberi faj mindenevő.
2014. aug. 25. 00:57
 44/47 anonim ***** válasza:
75%

Máté_96, és mégis hogyan bizonyítod, hogy a nem vega(n) testépítők erősebbek?

És nem értem, hogy van képed azt állítani,hogy egy vegán testépítő halat zabál? Normális vagy? :D

Patrik Baboumian ráadásul az egyik legerősebb ember a világon, és VEGÁN. Várj, segítek: csak NÖVÉNYI étrenden él. Remélem eljut a csöpp agyadig.

Ahogy előtted már leírták, növényekkel is ugyanúgy be lehet vinni a szervezetbe a szükséges fehérjét, sőt..

Nem ártana tájékozódni, mielőtt orbitális baromságokat írsz.

A mindenevős állításhoz pedig:

[link]

2014. aug. 25. 09:14
 45/47 anonim ***** válasza:
74%

A natural testépítők sem érnek fel a kokszosokhoz... Attól még nem a koksz a jobb...

Patrik Baboumian még csak pár éve vegán, de előtte is vega volt jópár évig s mivel neki nem mindegy, hogy izmos-e, valószínűleg tudja, mit csinál. Nyilván az ember működése más, de az állatvilág legalább azt bizonyítja, hogy még fehérjeszegényebb növényekkel is lehet jelentős izmot építeni, egy embernek, aki ráadásul profi testépítő vagy súlyemelő vagy hasonló, azért jóval hatékonyabb módszerei vannak növényi táplálék esetén is, azt pedig nem tudom, konkrétan miben tér el a testi működése, de a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy működhet a dolog.

2014. aug. 25. 13:04
 46/47 anonim ***** válasza:
24%
ezzel a szaros képpel amit belinkeltél azt akarod állítani h az ember nem mindenevő:D:D:D vicc vagy haver..
2014. aug. 29. 00:14
 47/47 anonim ***** válasza:
24%
Jaj, az a link... Nagyon égő... Ha meglátja egy biológus vagy természetbúvár, feljajdul. Nem tudom, hogy ír-e hibás dolgokat, de hogy saját kedvére válogatott s nem minden állat passzol akár nagyjából is bele, az tuti. Még a főemlős majmok sem mind növényevők... Annak pedig roppant sok köze van a táplálkozáshoz, hogy hány lábon jár valaki...
2014. aug. 29. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!