Felmérés. Az étkezésen kívül is vegetáriánus vagy vegán életmódot folytatsz? Kor és nemet is írj kérlek!
Elnézést a tudatlanságomért, de a gyapjúval mi a baj? Ahhoz csak nyírják őket, nem vágják, vagy tévednék?
A többire figyelek.
nem veszek fel valódi bőr cuccokat és a kozmetikumaim mind vegának(az alverdének jók a kozmetikumai, mind vegán, csak olyat használok ^-^)
16/L
Én oda figyelek, nem veszek fel semmilyen állatbőrt, állatokon tesztelt cuccokat. Nagyon sajnálom az állatokat, ezért is vagyok már másfél éve vegetáriánus.
14/L
Valódi bőr cuccom nincs (tudatos), szőrmém sincs (tudatos), a kozmetikumaimat nem tesztelték állatokon (véletlenszerűen alakult így, Oriflame-mel foglalkozom, többnyire innen vannak a termékeim is, tehát ez nem tudatos), egyszer kaptam egy gyapjú ágynemű kollekciót, amit nem használok (bár ezt majdnem mindegy, ha már egyszer itt van, akár használhatnám is).
A mézet viszont megeszem, még ha hozzám is vágjátok, hogy ezzel kirabolom a méhecskéket (csak újabban világosultam fel, hogy az igazi vegák nem fogyasztanak mézet, ezen okból kifolyólag).
27/N
Nem veszek fel bőr cuccot, nem sminkelem magam (nem szükséges), műszálas ruhákat utálom, pamut cuccokba járok. A szappanom 100% növényi eredetű, és olyan márkákat használok amik nem kísérleteznek állatokon. Én csak olyan dolgokban vagyok vegetáriánus, ha az állatot megölik, ha nem kell ölni akkor használom.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!