Vegetáriánus/vegán kávézót-cukrászdát szerintetek érdemes lenne nyitni?
Lenne rá igény?
Pest melyik részén?
Friss, gyümölcsös sütik, fair trade kávé, gyümölcssaláták, teák, fagylatok, jégkásák, prailék, torták... ilyesmik.
Szerintem nem,mivel többen vannak azok akik csak húst nem esznek,de tejet igen.
A kávéban meg a gyümöclssalátában,teában,jégkásában nem tudom mi a vegetáriánus.
Szar ötlet alapvetően,bocs,hogy ezt mondom.
Hogyhogy mi bennük a vegetáriánus? ...
Kérdezőnek: szerintem nem rossz ötlet, hisz nem csak vegetáriánusoknak szól, viszont betérhetnek vegánok is, mert a kávét pl rizstejjel kapják, tojás nélkül készült sütiket tudnak fogyasztani, stb. Ilyen módon pedig elég széles tábornak nyitnád a helyet, mindenki találna kedvére valót. Ne direktbe vega kávézóként reklámozd, hanem emeld ki, hogy a vegánoknak sem kell megtorpanniuk a bejáratnál.
Valóban szélesebb vásárlóköröd lenne, ha "vegán-barát" cukrászda és nem szigorúan "vegán-cukrászda" lenne a dolog. Én nem vagyok vega, tejet, tojást, húst és halat is bőséggel fogyasztok, de simán ettem már vegetáriánus étteremben is.
Ha csak vegán termékeket árulnál, akkor az sajnos minden árat felfelé tolna, a zabtej, szójatej és társai igen drága alapanyagok, így a nem vegánokat elriaszthatják az árak.
Ha ilyenben gondolkodnék, akkor a vegák helyett/mellett inkább a diétázókat céloznám meg.(cukorbetegek, fogyni akarók, lisztérzékenyek, laktóz érzékenyek, stb)
Köztük is van sok "édesszájú", a segítségeddel nem kellene minden szelet sütit, minden gombóc fagyit bűntudattal fogyasztaniuk. Szerintem rászánnák a többlet kiadást, a normál édességekhez képest.(mert, hogy drágább lenne az tuti)
Hájas tészta, zselatin stb.
Cukrászda ezernyi van, de olyan ahol tejérzékenyek fagyizhatnak kevés. Ugyanze igaz a sütikre is. Az a vásárlókör szempontjából mindegy, hogy ki milyen okból vega...
Nem arra gondoltam, hogy a klasszikus dobostorta-puncstorta kínálat lenne, hanem olyasmik, amik úgy lettek kitalálva, hogy vegánoknak és könnyen, olcsón készíthetők. Így nem lenne annyival nagyobb az árdifferencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!