Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Felmérés. Az étkezésen kívül...

Felmérés. Az étkezésen kívül is vegetáriánus vagy vegán életmódot folytatsz? Kor és nemet is írj kérlek!

Figyelt kérdés
Értem ezt arra, hogy nem veszel fel valódi bőr vagy gyapjú cuccokat, figyelsz-e arra, hogy ne teszteljék a termékeket állatokon stb.

2012. febr. 22. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
18 42- azért érdekli, mert ez olyan oldal, ahol olyan kérdéseket teszünk fel, amik foglalkoztatnak minket. te iq betyár, menj inkább a marsra ha nem bírsz rendesen válaszolni.
2012. márc. 3. 14:22
 12/18 anonim válasza:
0%
Én szeretem a pitét, néha elmegyek a piteboltba és veszek xD
2012. márc. 9. 01:00
 13/18 anonim válasza:
73%
Nem veszek bőr cuccokat, Alverde kozmetikumokat használok, próbálok nem csak az étkezésemben, hanem a hétköznapi életemben is odafigyelni erre. Több mint három éve vagyok vegetáriánus, fontolgatom, hogy vegán legyek. 16/L
2012. márc. 10. 00:53
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
vegetáriánus vagyok jelenleg, de szeretnék teljesen vegán lenni. Azon vagyok. Csak nem könnyű itthon megoldani, de igyekszem. Az állati eredetű cuccokat teljesen elhagytam, még a paplanomat is kicseréletem, mert toll volt benne. A kozmetikumaimat már majdnem teljesen lecseréltem, csak egy-két darab van ami még régről maradt és kísérletező cégé. De nem dobom ki, majd ha elfogy olyat veszek helyyette is ami kísérlet mentes. Lány vagyok és 25 éves.
2012. máj. 5. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Én is vega vagyok már több éve, de egyre inkább igyekszem a vegán irányba elmozdulni. Jelenleg az tehéntej elhagyásával, illetve gabonatejekre való átállással foglalkozom. Én ezen a pontom az apró lépések taktikájával haladok előre, azt hiszem a vegetarianizmusról a vegánságra átállni majdnem akkora lépés, mint a húsevésről a vegetarianizmusra. Igyekszem elkerülni az állati eredetű termékeket (pl. bőr cuccok), de van még mit fejlődnöm.
2012. máj. 9. 11:13
 16/18 jdfGabrella ***** válasza:
Semi vegetáriánun vagyok.
2013. dec. 7. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Én már majdnem teljesen vegán vagyok, csak ritkán fogyasztok némi sajtot, joghurtot (heti max 1x). Nincs semmilyen hiánybetegségem, mert a növényekben minden szükséges anyag megtalálható. Hús és tejtermékek helyett magvakat, tofut, szójajoghurtot eszem.

Az élet többi területén is odafigyelek a vegánságra, nincsen bőr vagy szőr cipőm/ruhám...

Sőt, arra is ügyelek, hogy még óvatlanul se oltsak ki életet, az út közepén erőlködő csigákat rendszerint biztonságos helyre viszem, nehogy valaki rájuklépjen.

2014. szept. 26. 08:51
 18/18 anonim ***** válasza:

"Semi vegetáriánun vagyok."

Félig vegetáriánus nincs. Aki eszik húst, teljesen mindegy mennyit és milyen állatét, az ne használja magára a vegetáriánus szót, mert az teljesen mást jelent. Tudom, a bulvárlapok mást írnak, de tessék utánaolvasni a vegetarianizmus eredetének és eredeti céljának. Több ezer éve alakult ki és semmilyen állat húsát nem ették, még csirkét vagy halat sem.

2014. szept. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!