Egy vegetáriánus, aki nem eszik húst az eszik szaftot, meg szalonna aromás ételt?
Szomorú, hogy olyanok írnak könyvet valamiről, akik pontosan nem is ismerik a témát. Ja, hogy jó üzlet? Az más.....
Ismered egyáltalán a vegetarianizmus történetét? Eredetét? A valódi célját? Mert ezek szerint nem.
A stílusod külön felháborító.
na meg, honnan tudja a "kedves" szakácskönyv -író, hogy hányan nem ettek húst őelőtte? mi az, hogy ő az első vegetáriánusok között volt? tán ismerte minden egyes ember étkezési szokásait? speciel én mindig is utáltam a húst, gyerekkoromban kényszerítették, de akkor is csak sonkát, párizsit, halat ettem, némi rántott húst (az nagy szó volt, ha egy egészet meg tudtam enni). 15 éves korom óta semmit, egyáltalán, és 39 vagyok mindjárt. na, ez rögtön 24 év, és nem hiszem, hogy ismert....
de egyébként remélem, hogy nem vegetáriánus szakácskönyvet írt, tán belerakott recepteket, hogy nyugodtan edd meg a sonkás tömlősajtot, vagy mit? vagy beleírta a receptbe, hogy hozzávalók, 3 gramm hús, mert az nem számít? szép kis vegetáriánus, mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!