Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy vegetáriánus, aki nem...

Egy vegetáriánus, aki nem eszik húst az eszik szaftot, meg szalonna aromás ételt?

Figyelt kérdés
húsleves? bele főzték a húst? sok konzervban van szalonnaaroma!

2014. júl. 15. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%

És ha anyukám a családnak főz húslevest, és én eszem a levéből? NEM MIATTAM veszi meg a húst a levesbe...

Én 9 éve vagyok vegetáriánus, megeszem a húsleves levét tésztával, illetve a másik gyengém a sonkás ízesítésű tömlős sajt. 3 g "hús" van benne..

2014. júl. 22. 15:27
 12/23 k.zl ***** válasza:
95%
Akkor te olyan ember vagy, aki nem eszik húst. De nem vagy vegetáriánus.
2014. júl. 22. 17:53
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Oké, akkor majd főzök magamnak külön "hús"levest.
2014. júl. 22. 19:36
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
nem vagy vegetáriánus. ha anyukád főz a családnak, egyék ők, te meg főzz magadnak. de ez bizony ellentmond a vegetáriánusságnak.
2014. júl. 22. 20:21
 15/23 anonim ***** válasza:
16%

A jo edes kva anyamat, hogy evente 1x megkivanom a husleves levet.

Nemelyik vega akkora egy idiota, mintha szektasok lennetek!

2014. júl. 22. 21:01
 16/23 k.zl ***** válasza:
95%
Nem szekta. De a vegetáriánus életmódba nem fér bele a hús. Éppen ez a lényege. Úgyhogy hiába csapkodjátok magatokat. Aki következetesen csinálja, és nem tesz kivételt, az vega. A többieknek meg nem kell csupán divatból olyan "címkéket" aggatniuk magukra, aminek nem felelnek meg.
2014. júl. 22. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Hiába akadsz ki, nem vagy vegetáriánus, csak kevés húst eszel. Nem fér bele sem a húsleves, sem a 3 gramm húsos akármi.
2014. júl. 22. 23:24
 18/23 anonim ***** válasza:
19%
De mit nem ertesz meg azon, hogy a huslevesbol nem eszek hust? HUSLEVES LEVE ES TESZTA. Eeeeeeerted fogyatekoska?
2014. júl. 23. 01:06
 19/23 anonim ***** válasza:
12%

26 eve egy falat hus nem ment le a torkomon, es itt pofazol:D Az elso mo-i vegak kozott voltam, az EN szakacskonyveimet vettek a legtobben anno.. Es itt magyarazol te szerencsetlen!

Kulfoldon erdekes, minden vega eszik peldaul 3g "sonkat" tartalmazo sajtot.

2014. júl. 23. 01:08
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

ja, te ismersz minden egyes "külföldi" vegetáriánust. és tökéletesen tudod, hogy azok esznek kivétel nélkül három gramm húst tartalmazó kaját.

kit érdekel a szakácskönyved?? és egyáltalán, hogy jön ide?

ha eszel húst,és ebbe benne van az is, ami kifőtt belőle (tehát, a húsleves, meg a többi, pl. zselatin, meg 3 grammos húskészítményt tartalmazó akármik9, akkor nem vagy vegetáriánus, csak nem nagyon eszel húst. hiába hisztizel itt, mint egy óvodás.

2014. júl. 23. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!