Egy vegetáriánus, aki nem eszik húst az eszik szaftot, meg szalonna aromás ételt?
És ha anyukám a családnak főz húslevest, és én eszem a levéből? NEM MIATTAM veszi meg a húst a levesbe...
Én 9 éve vagyok vegetáriánus, megeszem a húsleves levét tésztával, illetve a másik gyengém a sonkás ízesítésű tömlős sajt. 3 g "hús" van benne..
A jo edes kva anyamat, hogy evente 1x megkivanom a husleves levet.
Nemelyik vega akkora egy idiota, mintha szektasok lennetek!
26 eve egy falat hus nem ment le a torkomon, es itt pofazol:D Az elso mo-i vegak kozott voltam, az EN szakacskonyveimet vettek a legtobben anno.. Es itt magyarazol te szerencsetlen!
Kulfoldon erdekes, minden vega eszik peldaul 3g "sonkat" tartalmazo sajtot.
ja, te ismersz minden egyes "külföldi" vegetáriánust. és tökéletesen tudod, hogy azok esznek kivétel nélkül három gramm húst tartalmazó kaját.
kit érdekel a szakácskönyved?? és egyáltalán, hogy jön ide?
ha eszel húst,és ebbe benne van az is, ami kifőtt belőle (tehát, a húsleves, meg a többi, pl. zselatin, meg 3 grammos húskészítményt tartalmazó akármik9, akkor nem vagy vegetáriánus, csak nem nagyon eszel húst. hiába hisztizel itt, mint egy óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!