Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegetáriánusok hogyan...

A vegetáriánusok hogyan gondolkodnak a nem-vegákról?

Figyelt kérdés
Negatívan vagy semlegesen?
2009. okt. 26. 17:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
65%
Sosem fogja megérteni egy mindenevő miért lesz valakiből vega. El kell fogadni, hogy ezek ellentétes emberek. Ha valakiről tudom, hogy mindenáron belém akar kötni akkor kikerülöm vagy leoltom ennyi.
2009. okt. 29. 21:33
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

A környezetmben senki nem vega.Se a gyerekem se a bátyám, senki.

Attol még a családom és a szeretteim,barátaim.

és nekik meg már teljesen természetes h én nem eszem húst(12 éve)

de amikor azt hallom v olvasom h hülye aki nem eszik hust akkor elszomorodok h még mindig itt tartunk :-(

2009. nov. 15. 02:37
 33/37 anonim ***** válasza:

Az állat az állat...a növény meg növény. mindnek joga van az élethez menjünk ki együnk egy marék földet.

Azért én midnig inkább tövestül tépek ki hat tő paradicsomot (szemrebbenés és lelkiismeret furdallás nélkül) mint hogy egyetlen nyuszit megöljek :)

Szerintem miután az ermber midnenevő, egy vegának el kell fogadnia hogy bár ő nem eszi meg az állatot, más igen- hiszen végtére is ez lenne a természetes. Viszont egy nemvegának el kell fogadnia hogy a vegának valószínűleg érzékenyebb erre a lelkivilága és nem ecsetelni hogy hogyan vágnak nyuszit- mert engem csak ez zavar. Jogom van eldönteni hogy mit eszek meg, és mit nem -és mért nem.

ÉS midnenkit szépen megkérek hogy tartsa tiszteletben h szerintem a malacka a világon akkoris az egyik legjobbarc állat :))

2010. márc. 5. 20:21
 34/37 anonim válasza:
0%

de azok az emberek akik húst esznek még nem biztos hogy ők ölik / gyilkolják meg őket...

és eleve ha minden ember növényeken élne akkor a világ sokkal rosszabb lenne és az állatok annyira elszaporodnának, hogy nem lennének emberek.

Lehet hogy a vegák sajnálják a szegény állatokat de ha a nem ennénk állatokat akkor ők ennének meg minket.

2010. márc. 25. 19:04
 35/37 anonim válasza:
nem témába vég, de: a növények is élőlények. azokat is meg kell ölni. kimutatták, hogy ha beszélsz hozzájuk, megváltozik az anyagcseréjük.
2010. jún. 30. 01:08
 36/37 anonim ***** válasza:

Utolsóra reagálva :

Szerinted az a legfontosabb, hogy élőlény, vagy nem élőlény?

Lemosni egy penészes falat, vagy lenyírni a gyepet az akkora bűn, mint felakasztani egy embert?

Azért vannak különbségek, nem? Ez a "növény is szenved" megközelítés eléggé szőrszálhasogatásnak tűnik.

2010. szept. 13. 11:34
 37/37 anonim ***** válasza:
én minden embert szeretek úgy ahogy van legyen vega vagy nem vega <3 :)
2010. okt. 11. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!