A vegetáriánusok hogyan gondolkodnak a nem-vegákról?
Figyelt kérdés
Negatívan vagy semlegesen?2009. okt. 26. 17:57
2/37 anonim válasza:
Arról negatívan, aki azt mondja magáról, hogy vega, de azért lecsúzik a csirke meg a hal..
Egyébként meg mindenkinek szíve joga azt enni, úgy tenni, ahogy szeretné, úgyhogy a nemvegákra úgy gondolok, mint más emberekre más szokásokkal.
3/37 anonim válasza:
Nekem teljesen semlegesek a nem-vegák!Nincs semmi bajom velük !Csak azokat nem szeretem ,akik rohadt bunkón magyarázzák nekem , hogy hülyeség amit csinálok!chh...máshogy gondolkodunk...ennyi
4/37 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen vega a családban és senki nem akar téríteni, és én sem akarom, hogy "leszokjanak". Elfogadjuk egymás szokásait. A többi húsevőét is elfogadom. Max magamba gondolom, hogy a halott állat nem az asztalra való. Am ovo-lakto vagyok, nem csúszik le se csirke se hal, ezek is állatok.
6/37 anonim válasza:
szerintem az állatokat meg kell ölni, és a fazékba valók, de a párom full vega volt. elhagyott, de ha annyira utálnák a húsevőket, akkor össze se jöttünk volna.
7/37 anonim válasza:
Az ilyenekről mint az előző hozzászóló azt gondolom hogy egy állat, és őt kell megölni, aztán mehet ő a fazékba. Dögevő gyilkos.
8/37 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak: Fogadd el, hogy nem csak vegák vannak. Az ember alapból mindenevő. És ha én elfogadlak vegaként, akkor te is fogadj el nem-vegaként.
9/37 anonim válasza:
Elfogadom, csak ez egy kicsit erős volt. Ez itt a probléma. Mindenkinek szíve joga, de az ilyen brutális barmokat nem bírom.
10/37 anonim válasza:
Utálom ha egy ember istent játszik. "Meg kell ölni" Hogy jössz te ahhoz hogy életekről dönts? Ki vagy te? A nagy és hatalmas ember? Akkor lehetne annyi eszed hogy mást egyél! Mással is jól lehet lakni, csak sokkal egyszerűbb így, igaz? Mint az ősember azon a szinten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!