A vegetáriánusok hogyan gondolkodnak a nem-vegákról?
A növények GYAKORLATILAG élőlények, és joguk van a szép élethez. Én meg élő ember vagyok, a Föld ura, a tápláléklánc csúcs, lelkes állat!.. és jogom van a kielégítő táplálkozáshoz!
Hogy élő anyagot vegyek magamhoz, nem műanyagot.
Az életet az élet élteti. És az élet meg a halál ugyan annak az ajtónak két oldala.
Mőbiusz ajtót akarnak? Nincs olyan.
18:56
!
van az ablakban három muskátli. Egyikről letör egy rossz ember egy ágat.
Az Y-os ember meg kezében az Y ággal.
Ha bejön a szobába a "rossz" ember, az ág lehajlik a muskátlik mellett. Ha a "jó"(locsolős) jön be, felfele mozdul.Lehetett volna trükk, de nem az volt. Ne hidd el, de láttam!
Attól, hogy nincs agya, még nem szereti, ha megeszik.
Olyan jó ötletem támadt: aki sajnálja az állatokat, az ehetne oroszlánt meg rókát, és akkor egy csomó gazellát és nyulat megmenthetne ezzel.
Én metál párti vagyok, de van ahol Mozartot játszanak nekik, pont ezért.
Itt meg egy tölgy nedvkeringése hallható hangokká alakítva, egy zenész házaspár tette ezt. Nme fantázia, hanem csak fordítás. [link]
"Lekottáztam egy növény melódiáját és megpróbáltam elemezni strukturális szempontból. Messze kellett visszamennem az időben. A zöld világ olyan melódiákat közvetít, amelyek négy hangból formálódnak, mint az ógörög zene. Minden növény ezen a négy akkordon „játszik", amelyek kereszteződnek, váltakoznak, mélyebb vagy magasabb hangon szólalnak meg a növény organoleptikai, érzékszervekkel meghatározható jellemzői szerint, tekintettel arra, hogy nem minden nyirok egyforma. A növények csak nappal zenélnek, éjszaka alszanak, azaz a nyirok éjszaka olyan lassan mozog, hogy a gép nem tudja érzékelni" - magyarázta Tiziano Franceschi."
A kutatók állítják, hogy a növények érzelmeket is ki tudnak fejezni. A fák például a félelmet a tűzzel szemben. A linfát ekkor összegyűjtik a törzsben, a gyökerekben, míg a hangjuk mélyebb tónusra vált.
és komolyan hogy lehet az állatokat meg a növényeket egy szintre sorolni???
13 éves vagyok de nem ilyen begyepesedett idióta mint itt néhányan! nekem semmi bajom azokkal akik esznek húst, sőt azokat nagyon szeretem akik elfogadnak, de akik cseszegetnek hogy kecske vagyok..egyszerűen nicns rá szó annyira szánalmas!!
amúgy meg ahhoz hogy a növények nőjenek napfény kell, meg víz... és ezt ők megkapják! lehet hogy nyomnak beléjük valami vegyszeres cuccot is, de nem érzik meg higyjétek el .. és az állatok? a boci megszületik elválasztják az anyjától, mesterséges cuccokkal tömik tele nem engedik napra és amint megnő levágják! na most akkor az állatot vagy a növényt kell jobban sajnálni? ész megáll komolyan mondom >_<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!