Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegetáriánusok hogyan...

A vegetáriánusok hogyan gondolkodnak a nem-vegákról?

Figyelt kérdés
Negatívan vagy semlegesen?
2009. okt. 26. 17:57
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Légyszíves hagyjátok abba a csatát.
2009. okt. 26. 20:25
 12/37 anonim ***** válasza:
73%
hehe. a barátnőm is mindig ilyesmikkel oltott, hogy neandervölgyi vagyok, de nem tehetek róla, én már 5évesen korán keltem a disznóvágáshoz. amúgy persze, a növényeket is szeretem, de a HÚS az kell, meg a sült VÉR, és az ilyesmihez valakinek meg kell halni. lehetőleg az állatnak, mert én nem akarok. :)
2009. okt. 26. 21:41
 13/37 anonim ***** válasza:
19%
Az állatok jobban megérdemlik az életet. Jobban tudnak szeretni.
2009. okt. 26. 22:11
 14/37 anonim ***** válasza:
31%
az lehet, sőt, szeretni biztos hogy jobban tudnak. de mi jobban tudjuk megenni őket, és itt az számít. melyik állat darálja le a másikat, hogy aztán a saját belébe töltve felakassza a padláson?
2009. okt. 26. 22:27
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem sértésként mondom, de most jutott eszembe, hogy elvileg a növények is élőlények.
2009. okt. 27. 09:04
 16/37 anonim ***** válasza:
31%
Igen, igazad van. De! Valamit enni kell, és azért te is tudod hogy egy növénynek nincs idegrendszere. Ez tény.
2009. okt. 27. 18:56
 17/37 anonim válasza:
72%
Azért vagyunk mindenevők hogy mindent ergyük de én elfogadom a vegákat is és a nem vegákat is ahogy gondolják úgy legyenek^^
2009. okt. 28. 14:45
 18/37 anonim ***** válasza:
37%
Jaj hogy dögölnétek éhen..egyetek fényt annak nincs idegrendszere. Üljél be biológia órára ha ennyire imádot az állatokat,a csirkét,a malacot ,a puylkát amiket azért tartunk hogy aztán megegyük őekt,de te vidd el az összeset egy lakatlan szigetre had éljenek boldogan.A hiéna szájából meg szedd ki a dögöket mert sajnos ő ugylett kitalálva hogy azt eszi.vagy edd meg a hiénát,nekem mindegy. Nem a vegetáriánusokkal van a baj,hanem az ostobákkal (bár ahogy látom ez a két fogalom lefedi egymást elég rendesen)
2009. okt. 28. 15:34
 19/37 anonim ***** válasza:
37%
Am a növényeknek azért mert nincs agyuk meg vérnyomásuk nem élnek? ÉS HOGY JÖSSZ TE AHHOZ HOGY MEGEGYEÉL EGY ÁRTATLAN KARFIOLT???????
2009. okt. 28. 15:36
 20/37 anonim ***** válasza:
27%
Semlegesen elítéljük és haljon meg ő is!Amúgy azt eszik, amit akar az a gyilkos!
2009. okt. 28. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!