Már 10 éve nem eszem húst, de az utóbbi napokban újra
elkezdtem kívánni, főleg a disznóhúst. Mitől van ez?
Mit csináljak?
En nem vagyok vegetáriánus, szimplán nem szeretek minden féle hust. Csak csirkehustes halat eszek, mert azok izlenek. A nélkul viszont nem tudnám elképzelni az életemet. Majdnem egy évig nem ettem semmi hust csak néha halat, mert eleinte nem izlett az angliai csirke, meg is látszott rajtam. Olyan sovány és lottyedt lettem, a szemeim be voltak esve. :) Most meg szép izmos vagyok,es egészséges mint a makk. Szoval a hus fontos hogy egészseges legyel es eros, de ha teheted válogasd meg milyen hus, es mennyi. Viszont ha nagyon izlik egyed, azzal tobbet artasz ha megvonsz magadtol valamit.
2013. máj. 18. 23:42
Nem ártana gyakorolnod a helyesírást!
2013. máj. 19. 06:39
Sajnálom de nem tudok rendessen irni, mert nincs n ekezetem.
2013. máj. 19. 14:01
14/21 anonim válasza:
Eleve hiba hogy nem eszel. Annyira agyadrament az egészséges életmód, hogy több kárt csinálsz vele mint hasznot. És NEEE próbáld bemagyarázni senkinek, FŐLEG ne magadnak hogy nem így van. Vajon mért kívánod.... vizet mért kívánod? Mert szomjas vagy, kívánja a szervezeted, kezdesz kiszáradni. A te eseted is hasonló elven alapul.
2013. máj. 20. 00:37
Lehet, hogy szimplán zsírhiányod támadt. Én legalábbis olyankor szoktam megkívánni a disznóhúst.
2013. máj. 22. 18:51
16/21 Peter Springer válasza:
2013. máj. 24. 14:59
17/21 anonim válasza:
Szerintem a szervezetednek hiányzik valami ami a húsban van és autómatikusan kívántatja veled hogy megszerezze a nekki kellő tápanyagot.
2013. máj. 24. 19:59
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már elkezdtem enni csirkét. Nem volt más választásom, már nagyon jelzett a szervezetem.
19/21 anonim válasza:
Aki már legalább 10 éve vegetáriánus, annak nagyon veszélyes a visszatérés! Volt egy ismerősünk,aki újra elkezdett húst enni, hamarosan meghalt...
A szervezeted hozzászokott a kevesebb méreganyagokkal teli ételekhez, így most kevésbé tudja majd a húsban lévő méreganyagokat kiszűrni, szóval ha eszel akkor jobban mérgezed a szervezeted, mint a húsevők. Én inkább azt tanácsolom, hogy kutasd, hogy mik azok a növények ,amik nem szerepelnek nagy mértékben az étrendedben, szerintem ott lesz a megoldás. Általában az emberek étrendjéből a zöld növények hiányoznak leginkább, itt van egy link, ez egy nagyon jó ötlet a zöld növények bevitelére :)
[link]
2013. máj. 26. 00:28
Igen, utolsó, én is ismertem valakit, akit amikor újra elkezdett húst enni, elütött egy autó.
Viccet félretéve, valóban keringenek mendemondák arról, hogy a vegán étrend hatásáar lemaródik a bélfalra rakódott nyák, és ezáltal érzékenyebb lesz az illető a húsok okozta mérgezésre. De ez olyan, mint anno a nyúl és patkány kereszteződéséből született torzszülöttek,, vagy mondjuk a jeti. Mindenki hallott róla, de látni senki se látta.
2013. máj. 26. 11:25
Kapcsolódó kérdések: