Csütörtökön vettem gombát, hűtőben tároltam, elkezdtem pörköltet készíteni, ehető -e még a gomba? Külsején semmi rossz sem látszik.
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 19:17
1/14 anonim válasza:
Hááát, én gombával inkább nem próbálkoznék.
2/14 anonim válasza:
Ha a gomba nem penészes, nem feketedik, nem lásszik elváltozás, a szaga normális, akkor még el lehet késziteni.
4/14 anonim válasza:
A nyers gomba ha egészséges, hűtőben néhány napig is eláll. Elkészítés után viszont el kell fogyasztani, a maradékot pedig kidobni.
/egy gombász/
5/14 anonim válasza:
a gomba szerintem elkészítve is max 3 napig elállhat hűtőben. holnap már egy hetes. inkább ne egyétek meg!
könnyen lehet tőle gyomorrontást kapni. a gomba nem áll el sokáig.
6/14 anonim válasza:
Ha a lemezei nem túl feketék ,és a húsa nem túl szivacsos,vagy nem "taknyosodik",akkor nyugodtan!
7/14 anonim válasza:
A pincében termesztett (boltban vett) csiperkét megcsinálhatod, és lehet pár napig tárolni hűtőben készen is.
Az erdei gombára az vonatkozik, amit a gombász írt. Azzal ne próbálkozz.
8/14 anonim válasza:
ne viccelődjetek mát egy hetes nyers gombát miért ne lehetne megfőzni?
10/14 anonim válasza:
Szia!
A tegnapi 19:41-esre hallgass! Egyet értek vele.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!