Takacsek kérdése:
éhgyomorra pálinkát ittam, és elkezdtem utána szédelegni. én nem birom a piát vagy téll sok volt? LENT
Figyelt kérdés
előző nap este olyan 10 óra körül ettem, és másnap 4 óra körül húzora letoltam olyan 3deci 56fokos házi pálinkát. utána csak annyi volt h egy picit szédelegtem egy pár órát. kérdésem az annyi h téll sok volt éhgyomorra a pia vagy csak egyszerűen nem birom az alkoholt??? 17/f2012. szept. 30. 14:05
1/8 Phoney válasza:
3 deci 56 fokos szesz?... ugyan, dehogy sok, kalózok közt csak egy szabvány reggeli. Apád nem tanított meg, hogy töményből egy adag az fél deci?:)
2/8 anonim válasza:
Erre mondják: minek iszik az, aki nem bírja?
3/8 bumbi02 válasza:
Húzóra 3 decit? Gondolom az íze miatt ittad, és pont jól kijöttek az aromák.. Miért volt neked jó hogy húzóra ittad meg? Semmit nem érzel úgy az ízéből.
Éhgyomorra amúgy az pont elég ahhoz h szédelegj.
4/8 anonim válasza:
3 deci 56 fokos, á alig üt be, én ha jóllakva iszok meg ennyit húzóra, akkor is már emlékezetzavaraim vannak, és mikor kezdek józanodni nagy valószínűséggel hányok is, pedig eléggé jól bírom a piát, szóval ha tényleg lenyomtál 3 deci 56 fokosat húzóra, éhgyomorra, és csak egy kicsit szédelegtél, akkor ivóversenyekre kéne járjál.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez a gyerek csak nagyzolni akar a hülye kérdésével...:(
8/8 A kérdező kommentje:
sorry, valamiért 3at írtam. csak most láttam meg. kijavítom: kb 1,5-1,8dl lehetett.
2012. okt. 2. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!