Tényleg, , éhgyomorra" kell mozognom reggel és csak utána kell reggeliznem?
Azzal természetesen tisztában vagyok,h nem szerencsés teli gyomorral mozogni,mert még úgy járok mint az E-század a spagettievés után.Tehát kelés,sport és utána a bőséges (diétás) reggeli?
Az is érdekelne,h melyik napszakban a ,,legoptimálisabb" a mozgás?van egyáltalán ilyesmi meghatározva?
köszönöm előre is a normális válaszokat!
25n
Az mindegy melyik napszakban mozogsz. Viszont éhgyomorra ne,mert lemegy a vércukrod és összeesel!
Aranyközépút! Edzés előtt kapj be pár falat valamit,de nem is edd tele magad.
oké,köszönöm,h válaszoltál.
több helyen olvastam már,sőt konkrétan ezt tanácsolták nekem is,azért kérdeztem,h ez biztos jó ötlet?
akkor ezek szerint nem!
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, mert eleinte nekem is nehezen ment ez az edzés+kaja összekombinálás, kellett némi kísérletezés :)
Éhgyomorra nekem nem megy, szédelgek, alig van energiám. Én reggel mindig szoktam enni edzés előtt valami egész minimális szénhidrátot. 50 g műzlit, vagy egy fél szelet rozskenyeret kis felvágottal, vagy ilyesmit. Esetleg valami kis gyümölcsöt, vagy gyümölcs levet.
Edzés után pedig bőséges (fehérjében gazdag) evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!