Kreatint ti is éhgyomorra szeditek? Mennyivel előtte egyek és utána mennyi ideig nem szabad enni?
Figyelt kérdés
100% monohydrate kreatinre gondolok.Bitechest vettem és minden elolvastam róla és azon csodálkoztam hogy éhgyomorra kell meginni..edzés előtt és utánon kivül ha reggel keléskor és este iszom az jó? pihenőnapokon pedig délben és délután valamikor!? persze szintentartásnál már csak 2 adagot fogok és akkor is úgy tervezem hogy reggel este és edésnapon meg csak edzés előtt és után.2011. febr. 12. 23:16
1/7 bix válasza:
azért kell éhgyomorra bevinni, mert viszonylag gyorsan bomlik, és nem tesz neki túl jót a gyomorsav. ha nincs semmi a hasadban akkor gyorsan áthalad rajta, ha belefut egy vörösboros marhapaprikásba nokedlivel akkor meg szépen elvan magában és lebomlik. no és persze szénhidráttal kell bevinni, de ezt gondolom úgyis tudod:D
ez vonatkozik pihenőnapokra is, csak kaja előtt. utána 10-15 percel mehet a normális táp is.
2/7 A kérdező kommentje:
hát így elég nehéz lesz betartani a kaját :O naponta 2x se lehetek éhes nem hogy 4x :O 1 órával kaja után már lehet szedni? vagy mennyit várjak?
2011. febr. 13. 00:09
3/7 anonim válasza:
SZARD LE...
Belevágsz 2 kanalat, és csókszi...
4/7 bix válasza:
a reggeli üres gyomorra gondoltam:D napközben természetesen nem leszel éhes, de amennyire lehet evés előtt 10 15 percel mehet. 2 óránként ha eszel akkor jó lesz:D
5/7 A kérdező kommentje:
értem akkor kaja után 2 órával és kaja előtt 15 perccel.Erre voltam leginkább kíváncsi köszi ;)
2011. febr. 13. 11:58
6/7 A kérdező kommentje:
Es ha reggelenként zabpehelyt eszek hozzá a felszívódás miatt arra is kell várni 10 percet vagy mehet rögtön rá?
2011. febr. 13. 12:04
7/7 A kérdező kommentje:
ja es edzés elött mennyivel igyam meg ott már szőlőcukorral?? mert edzés előtt 2 órával eszek szóval lehet rögtön előtte?
2011. febr. 13. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!