Miért hülyézik le a vegetáriánusokat?
'Attól, hogy nem eszel állati eredetű kaját, más ugyanúgy megöli a kis bocikát meg a kis disznót'
ezazami változhat idővel... talán ha még 2 ember vegetáriánusnak áll egy hónap múlva már egy kis disznóval több éli meg a másnapot? bár ez nem célom nekem igazából, mint vegetáriánus, legfeljebb az, h eggyel kevesebb szülessen meg azért, h pár hónap múlva levágják.
ti belegondoltatok már, hogy ezer meg ezer állatot azért tenyésztenek, hogy mi jól lakjunk velük? hogy ezer meg ezer állattal többet mint, amennyi szükséges lenne? miért nem ismerünk mértékletességet? hány tonna húst dobnak ki havonta, mert lejárt? mert nem vitte el senki, de attól még az az állat ugyanúgy megszületett-szenvedett-meghalt ... és ezen kéne változtatni... persze h szükségünk van az állati fehérjékre is, de ez ami most van..
szimplán undorító..
utsó:)
hidd el, vegetáriánuok mindig lesznek. mert senki nem fog felhagyni azokkal a módszerekkel, amiket most folytatnak. a ketreces tyúktartással, a lámpafény-nappalokkal, a tyúk- és libatömésekkel.
és amíg ez így lesz lesznek olyanok is, akiknek ez nem tetszik. akik változást akarnak és ha már nem tehetnek semmit, nem pártolják. ez van, jóérzés és erkölcsösség mindig lesz. ha fogy is, el nem tűnhet..
hű ez azért sok, hogy a hús káros :O :D
plusz te aki a hosszút írtad, hát az embernek nagyon nincs növényevő fogazata..:D gumós van, vagyis mindenevő...
és annak is van vmi biológia háttere, hogy a hús jóval laktatóbb és több idő után leszel éhes..
tehháát ha muszájnak érzed egyél húst, de egyél keveset..
de még szebb, ha nem eszel.
komolyan, tök jó érzés. becsszó :)
pfff :D
hogy gondolhatjátok hogy a hús az kell? XD az okos emberek akik vigyáznak az egészségükre azt ennék meg utoljára! hogy miért? Mert a szervezetednek NINCS rá szüksége csak az ÍZLELŐRENDSZERNEK! Jól bemesélte vki az embereknek, hogy a húsban fehérje van... jah, van benne ha egy élő állatból kiharapsz egy darabot és megeszed. De mint mindenből, ebből is kisülnek, kifőnek a cuccok... és ráadásul amiket beadagolnak az állatoknak : zsír, antibiotikumok, cukor ... az se rossz, de hát ha nektek ez kell..
egyébként ezt nem értem.. mi az hogy ezzel nem ölnek meg kevesebb állatot? azt hiszitek a vegák célja a világ megtérítése? én azért vagyok vegetáriánus - 12-13 éves létemre - mert így tisztább a lelkiismeretem!! :) senki sem kényszerített, a családomban és a környezetemben senki sem vegetáriánus, de én még is az lettem. hogy mi által? tessék megnézni:
aki természetesnek tartja a húsevést, az természetesnek tartja a filmben vetített természetes dolgokat. :)
itt is elég jol le van irva.. tessék csak utána nézni, utána osztani az észt! /a vegák mennyit tájékozódtak már, a húsevők.bocs.mindenevők meg lehülyéznek, amikor az ég világon semmit se tudnak.. na akkor ki a hülye???/
"kérdező kommentje:
nem eszem csokit, se más nasit (tudtommal egybk a TEJcsokiban tej van, és egy egy táblában kb öt rovar van beleolvasztva... jó étvágyat). gombában, szójában, tofuban, hüvelyesekben vannak fehérjék bőven. ritka egészséges vgyok orvos szerint is..."
Nem akarlak megbántani de ha vega vagy akkor e komment szerint lenézed azokat az embereket akik bogarakat esznek ennyi erővel azok is hülyék már ne haragudj...és nem tom h mennyire vettétek észre h minden népnek más az étkezési szokása a konyhája..miért? mert annak a népnek az a legmegfelelőbb táplálkozási mód...továbbá igazat adok annak a komment írónak aki azt mondja h az tudja megoldani a vegetariánizmust aki nem végez fizikai munkát..mert én azért elvinnék 1-2 embert napszámba megnézném meddig bírná a zöldségeket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!