Miért hülyézik le a vegetáriánusokat?
Néhány ember azért "hülyézi le" a vegákat, mert egyszerűen tudatlan, nincs tapasztalata, félelmetes számára a vegaság ismeretlensége. És ahelyett, hogy utánnanézne a témának, könnyebb kicikizni a vegákat...
Én is vegán vagyok... próbálok megértő lenni és nem szóba hozni a vegaságot olyanok előtt, akik csak a hecc témáját látják benne.
mi ez a faszság?? ki hülyz le kit??
mindenki azt ezsik, amit szeret. én pl csak azért vagyok vegetáriánus, mert amikor a számhoz emelem a húst, eszembe jut, ahogy a szegény állat vergődik, amikor megölik. ás nem vega vagyok, állati eredeti kajákat igenis eszek, mert pl ahhoz nem kell megölni a tehenet, h adjon tejet, nemde?
szerintem az a hülye, aki másokat lehülyéz, h mit ezsik.
emlékszem, engem mindig kioktatott a techniatanárom, h egészségtelen gyereket fogok szülni stb. stb. m nem eszek húst, kevés fehérje ... a szójában is van fehérje! és még ő dumált nekem, aki napjában 3 doboz cigit elszívitt, még terhesen is...pf
Azért tartják a vegetáriánusokat hülyének, mert minden valóban művelt ember számára egyértelmű, hogy az emberi szervezet számára fontos összes anyagot nem lehet csak a növények fogyasztásával bevinni.
Rengeteg esszenciális aminosavat, fehérjét csak az állati eredetű élelmiszerekkel lehet bevinni. A tojás pl. rengeteg fehérjét tartalmaz, valamint a tej remek kálcium és magnézium forrás.
Plussz az emberi fogazat is elárulja, hogy mindenevők vagyunk. Nem egészséges vegetáriánusnak lenni.
"Rengeteg esszenciális aminosavat, fehérjét csak az állati eredetű élelmiszerekkel lehet bevinni. A tojás pl. rengeteg fehérjét tartalmaz, valamint a tej remek kálcium és magnézium forrás. "
kedves válaszoló. képzeld el, h a legtöbb vegetáriánus eszik állati eredetű ételt(vagyis tej, sajt, túró, tejföl, tojás stb), azok akik nem esznek állati eredetű ételt, azok a vegák.
na most akkor ki is a hülye??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!