Miért hülyézik le a vegetáriánusokat?
úristen, miért írhatnak iylen tudatlan emberek is??? miért van joga akára világ legostobább emberének is nyilvánosan közzétenni a hibás véleményét, aminek helyességéről ráadásul meg is van győződve... miért???????????
a növény nem érez fájdalmat ,nicsn idegrendszere, és fájdalomközpontja sem... az életben maradásra törekszik, érzékei vannak. de egészen más egy állat megolése mint egy növény termésének leszakítása... de ááá kár a szóért, votaképp nem tisztellek meg azzal hogy írjak neked, azok után hogy iylet írszhogy nicsvita.... te jó ég, az ember növényevő a fogazata, az emésztése nicsn karma se tépőfoga, vagy amivel egy állatot meg tudna ragadni, nem gyors, nem rejtőzködik nincs éjszakai látása, issza a vizet, mint a legtöbb növényevő, nem pedig "szlopálja" mint pl a macska a kutya, a medve meg a többi ragadozó állat... a hús ne member itáplálék semmit nem tartalmaz , ami hasznos lehet az ember számára, írd be google-behogy hús vagy tej hatásai, sehol sincs érv mellete, ami ki lenne fejtve. csaka danone reklámban ynomatják a kalciumot. de a tejterméken élő embereknél nagyon arányban fordul elő csontritkulás... meg stb- benne vagyok a témában, tucatszám olvasok oldalakat. régen húst ettem hússal, és nagyon szerettem, de ha belegondolok, kiskoromban a főzeleket zabáltam, sajtburgerre r áse néztem volna meg téliszalámira, aztán szépen blenevelődtem ebbe az elbutult társadalomba... végre kitörtem a tudatlanságból... elolvastam, ugyanis a neten hozzáférhető rengeteg hasznos dolog, pl hogy mit egyél hogy egészséges maradj.. a hús mint oylan... káros az emberre. a tej is... mondhatnám, hogy "nincs vita" amúgy mondhatná valaki, hogy az ember a dárdájával vadászik, de attól még nem húsevő. amíg növényeket eszik, és az emésztése meg a szervei, a fogazata még az állkapcsa is erre utal, mármint nem utal, hanem nyilvánvaló bizonyíték, akkor sem lesz alakalmas az emésztése arra, hogy hopp ő most feltalát egy dárdát, és megemészt ia húst... a húsevő állatok több kilót egyszerre magukba tömnek ,és aránylag hamar megemésztik, míg az ember fél kilót is alig bírna megenni, és az is két napig rohad benne, mire kijön, de benne is marad, végbélrák, foginysorvadás meg iylesmi következményekkel jár, sőt ha egy ragadozónak adsz főtt azaz a puha húst, az is fogínygyengülést okoz, nemhogy egy embernél, akinke természetes étrendje nem tartalmaz húst, az hogy most mi megy az őrület, egyáltalán nem normális, mégis elfogadott, tudjátok sok benne apénz.... nézzete meg egy videót hogy hogy bánnak állatokkal. aztán olvassátok el az emberi jogok egyetemes nyilatkozatát, aztán az állati jogok egyetemes nyilatkozatát, és az izlelőbimbóitok vágyainak kielégítése helyett, modnjuk évi 10 000 000 000 állat életre való vágyát válasszátok...
én nem eszek oylat, ami megnyalja a kezemet, vagy oylat aminek arca van és visít, amikor a kést döfködik belé, sem ennek az élőlénynek atetemét még akkor sem, ha feldarabolják, és adalékanyagokkal meg fűszerekkel álcázzák, az akkor is csak egy megkínzott állat teteme marad, és én nem vagyok dögevő... nincs oylan anyag, amit ebből a dögből tudna a szervezetem hasznosítani... úúúristen 18 évig húsevő voltam...
mert a nyomoroncok nemtuggyák miröl szól a vegetáriánizmus.
és eleve miaz hogy hülye??? a hüjü szobol jött. latin eredetű szó jelentése gyerek
aki egy állatot és az embert összehasonlítja, az HÜLYE. nem véletlenül nem vagyunk egy faj (csak egy törzsbe tartozunk...)
Attól, hogy nem eszel állati eredetű kaját, más ugyanúgy megöli a kis bocikát meg a kis disznót. Ha neked a szója meg az a sok egészségtelen kaja finomabb, akkor EDD AZT!
Te meg azokról gondolsz rosszat, hogy hülyék, szívtelenek stb, akik húst esznek.
Vessük össze az arányokat, hogy 100 emberből max 5 vegetáriánus...Na és miért?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!