Ti mit esztek sonka helyett húsvétkor, ha a család többi tagja eszik húst?
amikor a húson kívül a tejet, rejtermékeket és a tojást is mellőzi az ember, az az ov-lakto vegetáriánus -- de itt a kérdező azt írja, hogy halat sem eszik, ebben az esetben viszont nem ovo-lakto a megnevezés, hanem "vegán", mert ez jelöli a fentiek együttes mellőzését...
én csak sima laktovegetáriánus vagyok, mert húst, tojást, halat nem eszem, de tejtermékeket simán, sőt, azokat imádom:)
úgyhogy köszönöm a tippet a zabpelyhes-túrós fasirtra, nagy kedvenc nálunk különféle zöldségekkel variálva, és remek ötlet a torma és főtt burgonya mellé:) te mivel készíted, kedves előttem szóló?
Köszönöm mindenkinek! az ovo-lakto azt jelenti, hogy csak húst nem eszem. Tojást, tejterméket igen. Aki tojást igen, de tejterméket nem, az az ovo vega, és a lakto, ha tejet igen tojást nem. A szemi, ha húst ugyan nem eszik, de halat, csirkét igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!