Mit főzzek nekik? (Fontos: Be akarom nekik bizonyítani, hogy én is eszem olyan finomakat mint ők. )
ha nincs kedved lepötyögni linket is adhatsz vagy csak a fogás címét és majd kigooglézom
azért kell a dolog mert a családom nincs kibékülve vele, hogy vega lettem, úgy tartják, hogy a hús nélküli ételek borzalmasak.
Nekik az nem is számít konkrétan normális étkezésnek amiben nincs húsevés. Mondanom se kell, jellemző a családra az elhízás, magas koleszterin... :(
Be akarom nekik bizonyítani, hogy igenis én is eszem olyan finomakat mint ők.
Belementek, hogy ha összeütök egy olyan finom vega ebédet vagy vacsit, amit kielégítőnek tartanának békén hagynak. :)
Mit főzzek nekik?
Leves: Brokkolikrém leves, pirított kenyérkockákkal és reszelt sajttal
Főétel: Rántott gomba / rántott karfiol / rántott sajt / rántott cukkini burgonyapürével
Desszert: a kedvenc sütitek vagy fagyitok
Nem vagyok vega, de azért remélem sikerül elkápráztatnod a családod! Ezek mind finom kaják :)
Barki tud hus nelkül is finomakat fözni! En sem fözök mindennep hust. De a szervezetnek szüksege van husra is.
Barmilyen finom etelt fözöl a csaladodnak,nem fogod öket ezzel meggyözni,mert nem egeszsegesen elsz.
én húsevő vagyok, de nem gondolom hogy a vegák nem esznek finomakat. ennek ellenére akaratlanul is felmerült bennem a kérdés láttán az ellenkezője...
ha vega vagy, akkor bizonyára van egy csomó isteni, jól bevált recepted.
ezt a kérdést inkább egy olyantól várnám el, aki húsevő, és vegákat vár ebédre.
nem bántásból írom, csak eléggé elgondolkodtatott.
előételnek padlizsánkrém piritóssal
levesnek én brokkolit nem adnék,sokan a hallatától undorodnak,inkább fokhagymakrémleves vagy grizgombócleves,vagy csak egy egyszerű zöldségleves
utána valamilyen rakott zöldséget
Hústól még nem hízott el senki. Egy vega is lehet dagadt, sőt, a világ legjobb vegánszakácsnője kb. 120 kiló.
Amúgy te sem vagy ízig-vérig vega, ha rántott dolgokat eszel, meg sajtot... Ha valamit csinálsz, csináld rendesen, ne ímmel-ámmal! (Nem biztos, hogy eszel ilyesmit, csak egy korábbi kommentre reagáltam)
Meg tényleg: te mit eszel, ha nem tudod, mit főzz a családnak? Margarinos kenyeret paradicsommal?
Válaszolva: készíthetsz rengetegféle tofus ételt, a tofut úgy kell nagyjából felhasználni, mint a húst. Készíthetsz állati zsiradéktól mentes sajtból egy fűszeres tölteléket, amit beletöltesz egy kikapart paradicsomba és megsütöd.
Egyébként én a helyedben az indiai ételekkel kezdeném, mert a legtöbb indiai recept vegán és nem is nehezek. De ha igazán jót akarsz mutatni, mindenképp a keleti konyha felé kell kacsintgatnod, egy salátával, meg egy krémlevessel nem fogsz lenyűgözni senkit.
"úgy tartják, hogy a hús nélküli ételek borzalmasak"
Ha soha nincs hús, az tényleg az, és egészségtelen is. Vannak olyan vitaminok, amit csak állati eredetű kajából kaphatsz meg. Ezen elgondolkodnék a helyedben.
Ajánlani esetleg valamilyen krémlevest tudok, feltéve, hogy szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!