Mit főzzek nekik? (Fontos: Be akarom nekik bizonyítani, hogy én is eszem olyan finomakat mint ők. )
ha nincs kedved lepötyögni linket is adhatsz vagy csak a fogás címét és majd kigooglézom
azért kell a dolog mert a családom nincs kibékülve vele, hogy vega lettem, úgy tartják, hogy a hús nélküli ételek borzalmasak.
Nekik az nem is számít konkrétan normális étkezésnek amiben nincs húsevés. Mondanom se kell, jellemző a családra az elhízás, magas koleszterin... :(
Be akarom nekik bizonyítani, hogy igenis én is eszem olyan finomakat mint ők.
Belementek, hogy ha összeütök egy olyan finom vega ebédet vagy vacsit, amit kielégítőnek tartanának békén hagynak. :)
Mit főzzek nekik?
A növény is élőlény.
Egyél követ. XD
2 fő részére.
1 pohár rizst kifőzöl, kb 2dl.
Kb. fél liter Hordós/savanyú káposztát olajon megpárolsz, só, bors, őrölt fűszerkömény, pirospaprika ízlés szerint.
Főzöl 1 pohár zöldborsót, 1 pohár sárgarépát apróra vágva és 1-2 kisebb krumplit apróra vágva.
Veszel egy kis tepsit, ugye ez egy eléggé kis adak, mi csak ketten vagyunk ezért mini adagokban főzök:)
A káposzta felét beleteszed a tepsi aljába, szét teríted, aztán a rizst, a zöldségeket, majd a káposzta másik felével beborítod a rakottast. Ehhez az adaghoz kb 15 dkg sajtot reszelsz a tetejére. Berakod a sütőbe kb 20-30 percig sütöd össze, akkor jó, ha a sajt a tetején jól megpirul.
Ezt tuti hogy imádni fogják! :D
Ha mondjuk 4-en vagytok duplát veszel mindenből.
Tipp. A hordós/savanyú káposztát öblítsd át vízben és jól nyomd ki, ha nem akarjátok nagyon savanyúra.
Akkor a legfinomabb ha jó ropogósra sütöd az egészet, ha barna (nem kell kokszra) a sajt!
Sok sikert!! :D Am mióta vagy vega??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!