Szeretsz nagyokat/finomakat enni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 18:30
1/10 anonim válasza:
Igen, engem is a hasamnál lehet megfogni :D (lány vagyok)
2/10 anonim válasza:
Bizony, bizony. Látszik is. És még édesszájú is vagyok.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem csak kérdem, pl étterembe:P v otthon v akárhol:D
2010. szept. 5. 18:38
4/10 anonim válasza:
Bár étterembe is tudok nagyokat kajolni,de igazán itthon szeretek nagy lakomákat csapni,és hatalmas adagokat enni!=)
5/10 anonim válasza:
Az a legjobb,mikor nekiláthatsz egy jó adag kedvencnek!:)
6/10 anonim válasza:
Finomanak igen, nagyokat nem. Aki csak zabál, az nem érdemli meg azt, hogy finomakat ehessen!
9/10 anonim válasza:
Igen, de látszik is és nem tudom, ha jó
10/10 anonim válasza:
Van, amikor egyszerűen nem esik jól az étel, de valahogy magamba diktálom, mert enni is kell valamit, főleg, ha valami egészséges étel van előttem... Azonban van úgy, hogy nagyon megkívánok valamit és ott van előttem és ízlik!! Na olyankor addig eszem, amíg el nem fogy, sajna meg is látszanak rajtam az ilyen zabálások... :S :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!