Most olyan emberek válaszára vagyok kíváncsi, akik vegetáriánusok, és fogyasztanak húspótló termékeket. Mely termékek finomak? Márkákat is írjatok! (virsli, kolbász, sonka, stb)
A felsorolt elelmet kerulik, tehat szojaval potoljak a feherjet, amibol keszitenek fasirtott is. TAnacsolnam, hogy az indiai menuket nezd at, mivel ott talalsz errol informaciot. Indiai vegetarianus menu pl. ezt ird be a keresobe.
A netten lehet megrendelni indiai termekeket is.
én vegetáriánus vagyok és kifejezetten olyan termékekre gondoltam, amelyek nem tartalmaznak húst! és semmilyen állati eredetű anyagot, hanem pl búzát, vagy szóját és bio boltban lehet kapni őket.
olyan emberek segítségét kértem, akik KIPRÓBÁLTAK már több ilyen terméket, és tudnának ajánlani közülük olyanokat, amik nekik beváltak, mert finomak.
de azért köszi a Ti hozzászólásaitokat is.
Mi a szója és a búza megbetegítő hatásait ismerjük, mi a fenéért eszel ilyeneket, mondjuk hús vagy zöldségek helyett?
Ez teljesen logikátlan.
Felelőtlen dolog a szója állítólagos egészségességét bizonygatni.
A komoly 'érvek' alapján pedig az alkohol sem káros, örülök hogy még nem okozott Önnél látványos tüneteket a szója, de mindenképpen érdemes lenne komolyabban tájékozódni e növény felől.
elvből vagyok vegetáriánus, mert undorító dolognak tartom rettenetes körülmények között tenyészteni, hormonokkal kezelni, majd lemészárolni az állatokat. ők ezt nem érdemlik meg.
sajnos a kérdésemre eddig nem kaptam hasznos választ. lehet h érthetetlenül fogalmaztam? melyik szót nem értettétek?
A fogalmazásod jó volt, a kérdésed értelmetlen.
Inkább eszel 'finomra' aromázott szutykot, mintsem állatokat vagy zöldségeket egyél. Válaszoltuk azt is, hogy nincsenek húst pótló ételek (amik emberi fogyasztásra alkalmasak is) bár kaptál egy szója ajánlást, nagyon segítőkészen írtak neked (márkát éppen nem, na bumm).
Tök jó hogy ilyen hálás vagy hogy segíteni akarunk, aggódunk az egészségedért stb.
Amúgy miért nem veszel olyan húst, ahol az állatot jól tartották? Azzal is elvi problémáid vannak? Heti egyszer-kétszer nyilván belefér a drágább tartású állat drágább húsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!