Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Most olyan emberek válaszára...

Most olyan emberek válaszára vagyok kíváncsi, akik vegetáriánusok, és fogyasztanak húspótló termékeket. Mely termékek finomak? Márkákat is írjatok! (virsli, kolbász, sonka, stb)

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 18:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"De segítek, egyelőre fel vannak tüntetve az összetevők, bár párizsit ma már így sem veszünk, ez alapelv."

El kell keserítselek, az alacsony béren élők boldogan megeszik a parizert ma is, és ez a népesség kb. 50%-át teszi ki. Gondolom te csak hiperszuper háztáji állat húsát fogyasztod, ugye? Gondolj bele, hogy ezt még hányan engedhetik meg maguknak minimálbérből.

Na a parizeresdinél meg te sem tagadhatod le, hogy 100x egészségesebb inkább zöldségeket enni.

2013. febr. 5. 11:13
 32/33 anonim ***** válasza:
39%

Nem tagadom.

Ahogy azt is el kell ismerni, hogy minimálbér mellett is van heti 1000 forint húsra, tojásra. Ez már lehetővé teszi heti 1 nap húsfogyasztást, a többi napokon abszolút ajánlott zöldségeket, gyümölcsöket enni. Nem kell minden nap hús, én sem gondolom hogy rengeteg pénzt kell költeni hogy minden nap valami húshoz hasonlító dolgot ehessen az ember. Teremtette vala Isten nekünk a zöldségeket, azokkal kell jóllakni.

2013. febr. 5. 11:18
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem TaplalkozasHarcmuvesz az idegesito..
2013. máj. 18. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!