Most olyan emberek válaszára vagyok kíváncsi, akik vegetáriánusok, és fogyasztanak húspótló termékeket. Mely termékek finomak? Márkákat is írjatok! (virsli, kolbász, sonka, stb)
ez a TaplalkozasHarcmuves baromi idegesítő. valahogy mindig muszáj beleokoskodnia a vegetáriánussággal kapcsolatok kérdésekbe
egyébként az ikeában lehet kapni olyan "kaviárt" ami algából készült. teljesen ugyanolyan az íze meg az állaga mint az igazinak, de alga :D
én szóját is szoktam enni, leginkább szójakocka formában. meg gombát.
a szejtánról én is hallottam, de még nem próbáltam
Bocsánat :(
Okosok beleokoskodnak. Nem szép dolog, a többiek nevében is elnézést :(
TaplalkozasHarcmuves
ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, csak olyat, hogy nincs olyan hogy húspótló, húst kell enni, akkor inkább ne is szólalj meg. lehet hogy nem olvastad el a kérdést: Most olyan emberek válaszára vagyok kíváncsi, akik vegetáriánusok, és fogyasztanak húspótló termékeket. te már az első kritériumnak se teszel eleget
Elméletben igen.
Gyakorlatban viszont a húsokat nem lehet pótolnia. Ami nem hús az nem lehet hús.
Tehát akkor bármit válaszolsz.. ki vagy szavazva, nem felel meg a válaszod a "húspótló" kritériumnak. Kötözködni én is tudok, sőt még örömet is okoz.
A húspótló jelentése: olyan termék, ami a hússal nagyjából azonos mennyiségű és minőségű tápanyagot tartalmaz, esetleges konyhai praktikákkal annak állagára/ízére hajazó dolgot lehet belőle elkészíteni.
Na ilyenből van dögivel, tehát sem maga a szó, sem a kérdés nem értelmetlen.
TaplalkozasHarcmuves
aranyos dolog, hogy megpróbálod meggyőzni a vegetáriánusokat, hogy egyenek húst. megsúgom: nem fog sikerülni
ha a szójától meg lehetne betegedni, akkor tömegesen halnának az ázsiaiaktól kezdve kb mindenki (mert gyakorlatilag nincs olyan ember aki valamilyen formában ne enne szóját) szóval ez elég gyenge érv.
másrészt gondolod, hogy a húsban kevesebb káros anyag van, mint akármi másban? azokat az állatokat, amiket az emberek megesznek ugyanazzal a gépmanipulált szójával etetik amivel állítólag minket is. plusz hormonokkal, egyéb káros anyagokkal teli takarmánnyal, agyonpermetezett gabonával. a legtöbb állatot nem megfelelő körülmények között tartják, amitől még természetellenesebb lesz a fejlődésük, ezáltal a húsuk is. de edd csak nyugodtan
szerintem ma már nem lehet teljes mértékben kiszorítani a vegyszereket az étkezésünkből, de aki húst is eszik, az a többszörösét fogyasztja el káros anyagokból, mint aki nem eszik húst. tehát a vegetáriánusok még mindig jobban jártak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!