Lecsó kolbász vagy virsli melyiket szereted jobban? Én a lecsó kolbászra szavazok.
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 16:30
1/9 anonim válasza:
van egész jó lecsókolbász, ami jóízű, és ehető.
inkább a lecsókolbász sütve , főzve, mint egy pocsék virsli.
2/9 anonim válasza:
Egy minimum közép kategóriás sertés virsli lehetőleg roppanós bécsi. A lecsó kolbászról az jut eszembe minden szemetet beledaráltak. Ezt anyám mondta aki húsgyárban dolgozott...
3/9 anonim válasza:
Jó minőségű virsli. Utàlom a lecsó kolbászt.
4/9 anonim válasza:
Virsli. A kolbászt nem szeretem. Se a lecsókolbászt, se másmilyent.
5/9 anonim válasza:
ja, a lecsókolbászról egy régi sztereotípia, hogy az a "mindentbele" kolbász. a neten fönt van az eredeti recept is,én még mindig jobban bízom benne, mint a gagyi virslikben.
azért szilveszterkor juhbeles virslit vettünk, de mit ne mondjak, nem ájultam el tőle.
pedig csak melegítettük, ahogy azt kell...
6/9 anonim válasza:
a lecsó kólbászt gyűlölöm,pedig a többi fajtát szeretem.
inkább a virsli.
7/9 anonim válasza:
1 szar mind :DD belevan darálva a csőre meg a foga is :P
8/9 anonim válasza:
Én szintén a jó minőségű virslire szavazok. De a lecsókolbászt is szeretem.
9/9 Főzős Laci válasza:
Sok igazság van ezekben a válaszokban.
De mindkettőből a jó minőséget kell választani,nem a no name -et.Pl:Pick virsli,az kiváló.A lecsókolbásznak is megvan a maga fílingje:nyáron,bográcsban paprikás krumplihoz,éhes embereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!