Miért savanyodik meg a lefagyasztott kolbász?
Miért nem száraz (füstölt) kolbászt vesztek, annak el kell állnia a hűtőben.
Amúgy nem normális, ha savanyú a kolbász. Milyet fagyasztottál le, debrecenit?
Már eleve rossz volt a kolbász, amit kifogtál. én is kaptam ajándékba olyan kolbászt, hogy pár nap múlva zöld lett.russzul kezelték készítéskor, nem lehetett friss a hús, plusz a füstölés sem volt tökéletes.ilyen bajai lehetnek a tiedének is. sajnos ezek emberi fogyasztásra alkalmatlanok.
a jó füstölt kolbásznak ki kell tartani hónapokig.
Valami ócska gyorsérlelt lángolt "kolbászt" vettél.
Semmi köze a füstölt parasztkolbászhoz.
Termelőnél vegyetek, igazi házit, bár annak kilója kétezer fölött van.
Gyertek el hozzám, garantálom a 4-5 hónapot, hűvös, szellős helyen, fagyasztás nélkül.
Ezer forintból NEM LEHET normális kolbászt készíteni!
Én is csak piacon veszek, ugyanattól a megbízható termelőtől minden füstöltárut.
Beszéld meg az itthoniakkal, hogy mire legközelebb jöttök haza, keressenek egy tisztességes árust.addig kóstolgassanak és gyűjtsenek tapasztalatot:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!