Ti készültök a vegetáriánus ismerőseitek számára étellel vagy lakjanak jól a körettel?
Természetesen készülök külön nekik. Sőt. Mivel minden barátom vagy ételallergiás vagy egyéb diétát alkalmaz meg szoktam kérdezni, hogy most épp mi az aktuális menü náluk.:)
(paleo, atkins, diabétesz stb.)
Természetesen készülök vega étellel. A köret csak köret, és aki vendégségbe jön, ne maradjon éhesen.
Hasonló bunkóság lenne, mint figyelmen kívül hagyni az ételallergiát. (Sok vega valóban rosszul is lenne a hústól, tojástól.)
Olyan már volt, hogy két vega miatt húsmentes volt az egész menü. A húsevők nem panaszkodtak, és nem kellett kétfelé főzni. :)
én nekem van vegetáriánus ismerősöm és készülök is neki(csak húst nem eszik)
tojássaláta, krumpli, majonézes kukoricasaláta, rakottspenót, öntöttspárga, rakottbrokkoli, csőben sült zöldségek, zöldséglevesek, gyümölcslevesek, rántott gomba, camabert áfonyával, rizs, saláták, töltött gomba túróval, rántott karfiol, krumpli, rizs, különféle tészták zöldségszósszal
zöldséges pogácsák, zöldséges sajtos rakottpalacsinta stb
ilyeneket szoktam csinálni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!