Sima vegetáriánus menü húsvétra? Csak húst nem eszem minden mást igen szóval lehet főtt tojás stb
vendégeket vársz? Mert attól, hogy te nem, lehet, hogy a locsolkodók, a vendégeid ennének.
nagyon tuti receptek vannak, csak írd be a gugliba, mit szeretnél :)
Szia!
Én tavaly csináltam ilyet
De idén nem hiszem hogy fogok, mert én nem eszem meg a tojást és hányingerem volt végig, annyira cukik lettek hogy senki nem ette meg a családban, és szépen megromlott az összes:D
Én valószínűleg szilvás gombócot csinálok. De még nem döntöttem el.
kvittagirl, aki nem divatból vegetáriánus, hanem mert szimplán képtelen megenni a húst, mint én, az nem fogja megenni úgy, hogy belefőzted előtte. (de szerintem az se, aki lelkiismereti okokból nem eszik.)
amúgy, pl. barátnőm exe is ilyen volt, mint én (hogy gyerekkora óta elutasította a húst, mert egyszerűen undorodott tőle), és mesélte, hogy mikor egyszer így tettek vele (értsd, belefőzték a kajába a húst, aztán kivették belőle, azt adták neki), bizony megbetegedett tőle.
Én kalácsot is sütök. És csinálok valami salátát, krumplit.
Amugy ez a belefőzöm a kajába és aztán kiveszem annyira aljas dolgo ha az ember háta mögött csinálják. Az én nagymamám is ilyen, Nem akarja elfogadni hogy nem eszem meg, és aljas módon bele főzi a kajámba, de azt hiszi hülye vagyok és nem veszem észre:D Utána meg csodálkozik h rosszul vagyok.
Ezzel nem szabad játszadozni, mert tényleg lehet ebből nagy baj is. Mindenképpen meg kell kérdezni h úgy megeszi e a kaját ha bele van főzve a hús.
előző, nálunk a nagynéném el se hiszi, hogy nem eszünk húst, azt hiszi, hogy csak akkor nem, mikor ő ott van...
a nagymamám nővére meg egyenesen leszidott még anno, 17 éves koromban, hogy mit képzelek, hogy én nem eszem húst (soha nem ettem, háromévesen se tudtam már megenni...), hogy ez micsoda hülyeség, majd a férjemnek se fogok húst készíteni, hát hogy gondolom? (olyan, hogy férfi vegetáriánus legyen, el se tudta képzelni. nos, az öcsém is az, lásd fent, amit írtam a barátnőm exéről, azon kívül, az én exeim ugyan nem voltak vegetáriánusok, de egyiknek se volt semmi gondja azzal, hogy én nem eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!