Mire figyeljek lacto-ovo vegetáriánusként?
13 éves lány vagyok, nem divatból szeretnék vegetáriánus lenni, hanem nem szeretnék az állatok szenvedéséhez hozzájárulni. Tudom, a tojás is egyfajta gyilkosság, viszont az a sütemények és hasonlók miatt nehéz lenne.
Tejet napi szinten fogyasztok, tojást meg főleg sütikkel meg hasonlókkal, de szoktam lecsóban, nokliban is enni és ugye a tésztafélékkel. Emellett kell-e figyelnem valamire? (vasnál főleg, mert tudom, hogy a menstruációnál is szerepe van)
Kérem, olyanok ne írjanak, akik azt írják, hogy nem szabad leállni a húsevéssel, meg hasonlók, mert nem izgat mert tényleg az állatok miatt szeretnék vegetáriánus lenni.
Ha nem eszel húst akkor gondolj csak bele, hogy húsipari terméket mindig fognak gyártani és ha sajnálod őket edd meg inkább mert az szerintem rosszabb ha kárba vesz az életük...
mind1 az a lényeg, hogy a vegaság 1 nagy hülyeség...
gondolj máskor bele a részletekbe...na pá megyek disznót vágni meg nyulat enni :P (nyugodtt szívvel lepontozhatsz mert nem érdekel és ráad. legfelj. csinálok 1 másik akkuntot :P beeee)
EGYÉL SOK HÚÚÚÚÚÚST (komolyan mondtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!