Ha a csirkecombot a sütőben a rácsra teszem és teszek alá egy tepsit vízzel, hogy nem égjen le az odacsöpögő olaj, akkor az működik grill husinak? Mire figyeljek még?
Nekem ez a modszer vált be... A bepácolt csirkecombokat tepsibe teszem alufóliával lefedem. Majd 40-50 percig igy sütöm. Leveszem a foliát és a kisült pácélvel locsolgatom 15-20 percenként 3 szor. Ilyenkorha már lemálik a csontról és finom omlos sült csirkecombot kapsz .
Pácolni pedig úgy szoktam,hogy olajban elkeverek zuzott fokhagymát és valamilyen sült csirke füszerkeveréket. A csirkecomb böre alá is kennek a pácbol igy aki nem eszi meg a börét annak a hús magaban is ízletes..
Köszi! Pont így fogom csinálni! :)
Egyébként azt szerettem volna, hogy olyan csíkos legyen a hús. Azt akkor így nem lehet kivitelezni szerinted, mondjuk a vége felé rátenni a rácsra?
Ahoz hogy csikos legyen a csirkecomb ki kellene filézned és rácsos grill serpenyöben kellene sütnöd fent a lapon.Megéri ilyen serpenyöt venni 5000ft körül már elég jókat lehet venni. Csirkemellet ,tarját, halat ,csirkecomb filét szoktam benne sütni . Vagy még ha kicsit félig elő fözöm a burgonyát és karikára vágva sütöm szép mintája lesz..
Nekem nem jött be a csirkecombnál, a grill rácsos sütés ,illetve csak a liba és a kacsánál müködött ami egyben van ,és az lényege,hogy a zsir lecsöpögjön egy helyre...
Majd ird meg ,hogy milyen lett a csirkecomb ahogy én ajánlottam.
Azt még elfelejtettem,hogy a füszerkeverékhez nem teszek sót mert elég sót tartalmaz...
Első vagyok. Igen jól irja a sütő használati utasitása ,hogy tegyél vizet a tepsibe a grill rács alá .
a csirkecombnak az a baja ,hogy elég vastag hús a böre megfog égni a grill alatt és a hús még nyeres marad. Tapasztalat..!!!! Ezek müködnek ,tarja ,hal , és a vékonyabb húsoknál,illetve krumplinál. nekem már irtam előzöleg a grill serpenyő jobban bevált. A liba ,és a kacsa azért müködik mert az utolsó 45 percben grillezem elötte fólia alatt sütöm őket...
Kicsit rossz ötlet a tepsibe víz, amibe csöpögjön a zsír kombó... A forró zsír nem barátja a víznek!
Nem barátja, de működik. Pl. az én elektromos grillezőm nem is használható másképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!