Mogyoró olaj hűtőben dermed, fehérré válik. Gond-e ez?
Figyelt kérdés
Marhal pecsenyét szeretnék több napig pácolni, sok volt otthon a mogyoró olaj így sima helyett abban tartom. Az első hűtött éjszaka után feltűnt, hogy az olaj megdermedt, fehér színű lett. Gond-e ez? Puhul-e alatta a hús vagy tartsam szobahőmérsékleten, illetve hatással van-e a végső ízre? (3 napig tervezem pácolni)2012. febr. 6. 17:41
1/3 anonim válasza:
A hidegtől sűrűsödött be az olaj. Nem hinném, hogy ez baj lenne. Hagyd nyugodtan a hűtőben.
2/3 anonim válasza:
Mogyoró olaj a hűtőben denevérré válik - <--- Ezt olvastam először :D
Egyébként sajnos nem tudom a kérdésedre a választ, de meg kellett osztanom a hülyeségemet... :D Elnézést az offért :)
3/3 anonim válasza:
Utolsó esetleg kölcsönad6om a kontaktlencsémet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!