A gyümölcslevesbe (meggy és alma) tényleg kell liszt és olaj?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 18:02
1/8 anonim válasza:
Olaj tuti hogy nem.Én liszt helyett pudingporral szoktam csinálni.
2/8 anonim válasza:
ZSiradék SEMMI nem kell bele. Liszttel, keményitövel vagy puddingporral szokás kicsit süriteni a levét, úgy, mint ahogy a puddingot kell fözni, csak jóval több folyadékkal.
3/8 anonim válasza:
Minden gyümölcslevest habarással kell készíteni.
4/8 anonim válasza:
én is pudingporral szoktam csinálni.
5/8 anonim válasza:
olaj semmiképpen, ha "zsírosabbra" szeretnéd tejszínnel sűrítsd be.
7/8 anonim válasza:
mi a gyümölcslevest úgy sűrítjük, h egy tálba lisztet és főzőtejszínt csomómentesre keverünk, és még hozzáöntünk a levesnek a levéből, hogy híg legyen a habarás és utána az egészet a levesbe öntjük.
8/8 anonim válasza:
Én egy nagy gyümölcsjoghurtot kikeverek a forró lével, és azzal sűrítem, próbáljátok ki,, isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!