Kelt tésztát (konkrétan kakaós csigát. ) zabkorpából liszt helyett lehet, ugye?
Figyelt kérdés
Köszönöm:)2011. szept. 10. 13:31
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rég beszéltem magyarul, ez látszik is a fogalmazásomon, tudom...
2011. szept. 10. 13:39
2/6 anonim válasza:
Biztos lehet, csak a tészta íze és állaga is egész más lesz... és nem vagyok benne biztos, hogy tetszene a végeredmény.
Szerintem nagyon száraz, érdes lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2011. szept. 10. 13:42
4/6 anonim válasza:
Szerintem a korpa nem alkalmas a liszt pótlására - sem az ize, sem az állaga nem lesz hasonló, ezen kivül a zab - még a liszt sem - nem kel meg rendesen.
Ha jót akarsz, akkor vagy csináld szokott módon liszttel, vagy keress valami receptet, ami zabkorpára van kitalálva, mert igy csak csalódásban lesz részed.
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon liszt, mint ahogyan senki, szóval pénz sem. Akkor ma nem eszek kelt tésztát.:D Kösz szépen:)
2011. szept. 10. 13:59
6/6 anonim válasza:
sZERINTEM SEM LENNE JÓ. nEM KORPA KELL, HANEM LISZT...ÉS ANNAK A SIKÉR TARTALMA.
üDV!
UI: bocsi a lányom benyomta a caps lockot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!