Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kelt tésztát (konkrétan...

Kelt tésztát (konkrétan kakaós csigát. ) zabkorpából liszt helyett lehet, ugye?

Figyelt kérdés
Köszönöm:)
2011. szept. 10. 13:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rég beszéltem magyarul, ez látszik is a fogalmazásomon, tudom...
2011. szept. 10. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos lehet, csak a tészta íze és állaga is egész más lesz... és nem vagyok benne biztos, hogy tetszene a végeredmény.

Szerintem nagyon száraz, érdes lenne.

2011. szept. 10. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2011. szept. 10. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a korpa nem alkalmas a liszt pótlására - sem az ize, sem az állaga nem lesz hasonló, ezen kivül a zab - még a liszt sem - nem kel meg rendesen.

Ha jót akarsz, akkor vagy csináld szokott módon liszttel, vagy keress valami receptet, ami zabkorpára van kitalálva, mert igy csak csalódásban lesz részed.

2011. szept. 10. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon liszt, mint ahogyan senki, szóval pénz sem. Akkor ma nem eszek kelt tésztát.:D Kösz szépen:)
2011. szept. 10. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

sZERINTEM SEM LENNE JÓ. nEM KORPA KELL, HANEM LISZT...ÉS ANNAK A SIKÉR TARTALMA.


üDV!


UI: bocsi a lányom benyomta a caps lockot

2011. szept. 10. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!