A fözelékbe milyen liszt kel?
"Élettanilag sokkal jobb, mint a többi."
Ugyanmár miért jobb sokkal? Mert emészthetetlen dolgot tartalmaz? Ez olyan mintha a görögdinnyét héjastul ennéd meg!Sokkal jobb?
Nos...
A finomított termékek (fehér liszt!) hirtelen megemelik a vércukor szintet, amit aztán hirtelen lezuhan, ismét éhes leszel, pedig nem indokolt, hiszen ettél, de újra eszel - hízol.
A fehér liszt és tk. liszt között az a különbség, hogy a fehérről lehántanak minden, ami hasznos, a rostokat (segít megelőzni a rákot!, pucolja a beleket), a vitamint tartalmazó részeket. Semmi nem marad, csak az üres kalória. Ha tk-t eszel, ugyanannyi kalória, csak táplál is, van értelme.
De hidd el, hogy nekem aztán mindegy, mit eszel.
Finom lisztet használj!Vagy étkezési keményítőt!
A rizslisztet én nem ajánlom főzeléksűrítésre!
A liszt bármit is tartalmaz,liszt marad!
Étkezési keményítő = kukoricaliszt.
Csak szólok. :)
(Én nem szeretem, gusztustalan kocsonyás lesz az állaga a főzeléknek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!