Mit lehet tenni, hogy ne legyen habos az olaj hússütéskor?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 10:37
2/11 anonim válasza:
semmit ilyen szar a minősége mindennek a mai világban
3/11 anonim válasza:
Ha túl használt az olaj, vagyis többször átszűrted már, akkor is habzik, ki kell cserélni frissre.
4/11 anonim válasza:
Először is le kell csöpögtetni a húst, hogy minél szárazabb legyen.
Az sem árt, ha néha cseréled az olajat.
5/11 anonim válasza:
Parafadugót dobj a húsok mellé :) Nekem bevált!
6/11 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszírónak köszönöm a segítséget!
2012. jan. 25. 09:24
7/11 anonim válasza:
A parafadugót akartam én is javasolni, szuper megoldás.
8/11 anonim válasza:
dobj mellé egy krumlit. attol nem ég oda. bár ha nagyon használt az olaj, akkor habzani fog tényleg.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni.
2012. jan. 26. 09:34
10/11 anonim válasza:
Én pár darab fogpiszkálót szoktam a fasírt mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!