Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet tenni, hogy ne...

Mit lehet tenni, hogy ne legyen habos az olaj hússütéskor?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
túl sok olajba teszed a húst
2012. jan. 24. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
semmit ilyen szar a minősége mindennek a mai világban
2012. jan. 24. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha túl használt az olaj, vagyis többször átszűrted már, akkor is habzik, ki kell cserélni frissre.
2012. jan. 24. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Először is le kell csöpögtetni a húst, hogy minél szárazabb legyen.

Az sem árt, ha néha cseréled az olajat.

2012. jan. 24. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Parafadugót dobj a húsok mellé :) Nekem bevált!
2012. jan. 24. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszírónak köszönöm a segítséget!
2012. jan. 25. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
A parafadugót akartam én is javasolni, szuper megoldás.
2012. jan. 25. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
dobj mellé egy krumlit. attol nem ég oda. bár ha nagyon használt az olaj, akkor habzani fog tényleg.
2012. jan. 25. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni.
2012. jan. 26. 09:34
 10/11 anonim válasza:
Én pár darab fogpiszkálót szoktam a fasírt mellé.
2012. febr. 1. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!