Ha az olvasztott vaj ecet szagú, akkor az romlott? Vagy még azért felhasználható? Nem sütibe, hanem főzéshez, olaj helyett, pl. rántottához.
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 23:56
1/3 anonim válasza:
A jó vajnak nem lehet ecet szaga, dobd ki.
2/3 anonim válasza:
A vaj lehet avas,de sütés közben megég,és akkor rossz ízű lesz. Ne vajat,hanem zsírt használj a főzéshez.
3/3 anonim válasza:
ne használd fel, az az ételen is érződni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!