Kicsit sokáig állt a répa, zöldség - és "gumis". Levesbe felhasználható még?
Figyelt kérdés
Nem csak az ízéért, kisfiam nagyon szereti is, tehát meg is ennénk. Most főzném a grízgaluska levest, sok-ok répával... jó még? Vagy akkor vegyek elő a mélyhűtőből fagyasztottat a levesbe?2011. szept. 4. 11:52
1/4 anonim válasza:
Inkább mélyhűtős megoldás mert az szerintem már.....nem valami kívánatos :)
2/4 A kérdező kommentje:
Oki, köszönöm! :)
Én is gondoltam, csak sajnálom kidobni az ételt... :(
2011. szept. 4. 12:15
3/4 anonim válasza:
Én még levesbe bele szoktam főzni az ilyen répát és megesszük, a zöldséget csak belefőzöm, de azt így már csak az ízéért!
4/4 anonim válasza:
legközelebb, ha így jársz,áztasd egy kis hidegvízbe egy ideig. megszívja magát, utána nyugodtan meg lehet főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!