Meddig fogyasztható az a darálthús amire az van írva hogy fogyasztható:2010.10.27? De mikor megvásároltam, akkor egyből betettem a fagyasztóba. Felhasználható-e, és ha igen, meddig?
2010.10.27.-ig felhasználható:P
Félre téve,szerintem már nem.
gondolj bele, ha vágnak disznót, azt is széttrancsírozva
elteszik afagyóba, és lehet, hogy majd februárban kerül rá a sor, hogy megfőzzék.
szóval három hónapig biztosan jó, ha vásárláskor azonnal
lefagyasztottad és nem állt a hűtődben napokig.
azt írtam , hogy három hónapig BIZTOSAN, ami azt jelenti, hogy LEGALÁBB.
nem én írok butaságot, hanem Te nem értetted!
Felhívnám a figyelmed a HACCP szabályozásra és ha ismernéd, akkor tudnád, hogy egy hús hogyan kerül a boltok polcaira. Mire elér a boltba már romlika minősége, nem igaz az,hogy friss húrt veszel. Azt már 2 hete megcsinálták előtte, hanem 3, rosszabb esetben át is címkézték már. Én nem enném meg.
Csak olyan darált húst vegyél, ami megbízható hentestől van és helyben darálja neked a szemed előtt, abból a húsból, amit veszel.
Az unokatestvérem egy ilyen húsfeldolgozóban raktáros..szerinted hány hónapos a hús, amit a nagy multikba visznek? Ő sem vesz darált húst boltból.
semmi baj, csak nagyon rosszulesett, hogy lebutáznak,40 év konyhai tapasztalattal a hátam mögött.
én sem a perceket figyeltem, csak ugrottam a sértőnek vélt
kommentre.
kellemes hétvégét.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!