Kaptunk 2 csomag pelenkát. Az egyik (Tesco) lejárt 2010-ben, a másik (Pampers) 2008-ban. Szerintetek felhasználható még?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 09:29
1/5 anonim válasza:
Igen !
de ha Ti visztek majd az ajándékozónak figyeljetek rá hogy az is lejárt legyen..
amúgy szégyen és gyalázat.-szerintem-
2/5 anonim válasza:
Szia
én felhasználnám a pelusokat. Nem is tudtam eddig h van szavatosságuk!
3/5 anonim válasza:
En is felhasznalnam. Mindenre irnak szavatossagot. Max. annyi lehet, hogy a gumirozasa mar nem annyira feszes. En ezt tudom elkepzelni. Proald ke, aztan meglatod, miben nyilvanul meg az, hogy lejart. Baja nem lesz a babadnak.
4/5 anonim válasza:
Mi is most kaptunk vagy 30 db lejárt pelust, nem ajándékba hanem el volt téve a barátnőmnek vmi szatyor aljába.
használom a fiamra és semmi baja a pelusnak, felszívja rendesen a cuccot, nincs kilazulva semmi.
Tehát szerintem használd nyugodtan, aztán ha látod egy kettő után hogy meg van már lazulva a gumírozás vagy akármi, akkor úgyse használod tovább:)
5/5 A kérdező kommentje:
A tescos pelus jó most a kisfiamra, annyi baja van, hogy a tapasz egy kicsit gyengébb.
2011. jan. 31. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!