A Tefal-ba tényleg lehet olaj nélkül sütni húst meg tükörtojást meg ilyesmi, nem ég le?
Figyelt kérdés
én mindig használtam, de most azt mondták, hogy nem is kell. Illetve még kérdés, hogy a tepsim úgyan nem telfál, de valami anti-... i vajon oda sem kéne a hús alá kis olaj?2011. júl. 18. 09:44
1/5 anonim válasza:
A teflon az teflon, és a tefal meg egy elég jó márka. Nekem nincs ilyen anti-s serpenyőm, de szerintem úgy kéne működnie.
2/5 anonim válasza:
Nem értem, mi értelme olaj nélkül sütni. Én pl 800g csirkéhez rakok egy evőkanállal. Ennyibe nem hal bele senki.
3/5 anonim válasza:
én sem tudom elképzelni a hót szárazon sütést.minimum ecsettel vékonyan bekenni olajjal, vagy kézzel vékonyan kizsírozni, vajazni.
zsiradék nélkül a hús, olyan, mint a tapló.
4/5 anonim válasza:
Nekünk csak tefal edényeink vannak. Szuper jók, elégedett vagyok velük, DE olaj nélkül leég a tükörtojás és a hús is benne.
5/5 anonim válasza:
Le ugyan sose égett benne semmi olaj nélkül,de 1-2 éven belül totál kipuklisodott az edény. A másikat olajjal használtam,semmi baja.Szóval inkább használj egy keveset alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!