Ha valaki eszik halat, akkor az miért lenne már vegetáriánus?
Azt mondtam, nem eszek olyat, aminek arca VOLT. = nem eszek húst.
Miért kell félremagyarázni a szavaimat? Te is csak okoskodni akarsz?
Épületes viták kerekednek ki ebből a vega-húsevő ellentétből.
Nem értem, miért kell erről egymást győzködni. Mintha a homokos győzködne egy heterot, hogy a s..bekukinál nincs felemelőbb érzés. Elhinné? Kötve hiszem.
Mindenkinek lehetnek sajátos elvei, de ezzel kérkedni, hittéríteni nem ildomos.
Tenyleg ez mar a masodik vegas kerdes amit olvasok es ebbol is veszekedes lett, olyan mint a politika.
Ha ennyire kiborit h valami ismerosod (nem tudom ki volt aki nem tudta h a csirke is allat XD)fogalomzavaros akkor nyugodtan magyarazd el neki talan meg orul is neki.
Kene egy uj kategoria amikor-kedvem-van vegetarianus.
Azert nem kell ennyire kibukni ne foglalkozz veluk.
amugy nem ertek egyet a nem artok felfogassal hiszen a novenyek is elolenyek sot meg oxigent is termelnek. Csak szegeny kis repa nem tud elszaladni, hiaba bujik a fold ala...
Egyel finomakat es keresd azok tarsasagat akikkel jol erzed magad.(mi legalabb megtehetjuk)
a csirke és a hal az fehér hús szóval egészségesebb mint a többi zsírospl:disznó
én ezt írtam és ztmondtad hogy ez nem válasz
de én ezt tudtam ezért miért kell lepontozni??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!