Ha valaki eszik halat, akkor az miért lenne már vegetáriánus?
Ezt én sem értettem soha. :)
Nekem még szakácstanárom is mondta, hogy ő még azt is megmosolyogja, ha valaki vega és rántottsajtot eszik. (tojás, sajt) Az ilyeneket hívják a szakmában divatvegának. :)
Utolsó, ez nem válasz. Attól, hogy fehér hús és azt eszi, még nem vega!
Kiver a víz, ha valaki mondja, hogy "haha én vega vagyok, szeretem az állatokat, hmm nyamiii csirkemell *zabazabaaa*!"
Aki megeszik bármilyen állatot, (a hal szerintem állat!), akkor az nem vega. Ezt miért nem fogják fel? Meg unokatesóm elkezdi, hogy vega, mert nem enne meg disznót. Erre anyuja csinálja a húsgombócot a darált disznóhúsból és két arcra falja....-.-
Én vega vagyok, mivel 12 éve nem ettem semmilyen állatot... De mindig idegesítenek a "félig vegák"..:S
A tej és a tojás az más, az nem élőlény. Ha mama tyúkjai tojnak tojást és én azt megeszem, azzal nem ártok, főleg akkor, ha nincs kakas köztük.:)
Én ovo-lakto vegetáriánus vagyok.
Én is utálom, hogy közlöm, hogy vegetáriánus vagyok és visszakérdeznek, hogy de halat eszem, ugye?
Vazze!
És a sajt meg a tojás nálam sem számít élőlénynek. A sajt? Azzal nem ártok élőlénynek. Tojásból csak olyat veszek, ami nincs megtermékenyítve, tehát azzal sem ártok senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!