Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha valaki eszik halat, akkor...

Ha valaki eszik halat, akkor az miért lenne már vegetáriánus?

Figyelt kérdés
Meg mi az, hogy valaki félig vega, mert csak csirkét eszik??? WTF?
2011. júl. 27. 13:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
A hal és a csirke is hús. Aki húst is eszik, az már nem vega.
2011. júl. 27. 13:59
 2/32 emolány válasza:
74%
Sztem olyan nincs hogy fél vega vagy eszik húst vagy nem. Aki csirkét eszik az nem vega hiszen az is hús. Én sem eszem húst mert szeretem az állatokat. Sztem az illető nem bír nem enni húst
2011. júl. 27. 14:03
 3/32 anonim válasza:
9%
a csirke és a hal az fehér hús szóval egészségesebb mint a többi zsírospl:disznó
2011. júl. 27. 14:04
 4/32 anonim ***** válasza:
34%

Ezt én sem értettem soha. :)

Nekem még szakácstanárom is mondta, hogy ő még azt is megmosolyogja, ha valaki vega és rántottsajtot eszik. (tojás, sajt) Az ilyeneket hívják a szakmában divatvegának. :)

2011. júl. 27. 14:09
 5/32 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez nem válasz. Attól, hogy fehér hús és azt eszi, még nem vega!

Kiver a víz, ha valaki mondja, hogy "haha én vega vagyok, szeretem az állatokat, hmm nyamiii csirkemell *zabazabaaa*!"

Aki megeszik bármilyen állatot, (a hal szerintem állat!), akkor az nem vega. Ezt miért nem fogják fel? Meg unokatesóm elkezdi, hogy vega, mert nem enne meg disznót. Erre anyuja csinálja a húsgombócot a darált disznóhúsból és két arcra falja....-.-

Én vega vagyok, mivel 12 éve nem ettem semmilyen állatot... De mindig idegesítenek a "félig vegák"..:S

2011. júl. 27. 14:10
 6/32 A kérdező kommentje:

A tej és a tojás az más, az nem élőlény. Ha mama tyúkjai tojnak tojást és én azt megeszem, azzal nem ártok, főleg akkor, ha nincs kakas köztük.:)

Én ovo-lakto vegetáriánus vagyok.

2011. júl. 27. 14:11
 7/32 anonim ***** válasza:
85%
Már egy ideje én sem eszem, csak csirke-meg halhúst. De nem tartom magam vegának, és akkor se lennék vega ha csak halat ennék. Mi ez, diszkirminálják a szegény halakat, hogy ők már nem is állatok, és meg lehet őket enni??? :-)))
2011. júl. 27. 14:15
 8/32 skarma ***** válasza:
100%

Én is utálom, hogy közlöm, hogy vegetáriánus vagyok és visszakérdeznek, hogy de halat eszem, ugye?

Vazze!

És a sajt meg a tojás nálam sem számít élőlénynek. A sajt? Azzal nem ártok élőlénynek. Tojásból csak olyat veszek, ami nincs megtermékenyítve, tehát azzal sem ártok senkinek.

2011. júl. 27. 14:23
 9/32 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, hgy a család előtt egyszerűbb azt mondani "fél-vega vagyok", mint belátni, hogy csak finnyás...(mert a halat, meg a csirkemellet azért megeszi, de a családi összejöveteleken csak túrkálja a kaját, ha nem az előbb felsorolt 2féle kaja van).
2011. júl. 27. 14:30
 10/32 A kérdező kommentje:
Úgyúgy! Tőlem is megkérdezik, hogy de akkor halat se? pff.. Meg az is, és ha nem látszik húsnak? Ez milyen kérdés!?:D
2011. júl. 27. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!