Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt erkölcsi vegetariánus?

Van itt erkölcsi vegetariánus?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 13:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:

Én is pontosan ezért - 19 éve - nem eszek húst. Sokkal több az energiám, mint előtte. És legkevésbé se vagyok sápadt bőrű, vézna...stb. Jó kedvű, teltkarcsú és boldog vagyok! Én sosem eröltetném másokra a vega életmódot. Ezt mindenki érzi, hogy tudja -e jó szívvel vállalni.Nekem testileg, lelkileg, szellemileg nagyon jót tett.:-)

38/N

2011. júl. 18. 13:02
 32/41 anonim ***** válasza:
az azért poén,hogy az "erkölcsi vegetáriánusok" zöme 14-18 közötti lány :D
2011. júl. 20. 23:12
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne poén? Ez annak a jele, hogy a fiatalabbak is képesek gondolkodni, és meghozni egy fontos döntést. Ez miért rossz?
2011. júl. 21. 11:20
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
igen nagy divat lett ez mostanában...
2011. júl. 21. 16:58
 35/41 anonim ***** válasza:
végre egy egészséges normális divat :)
2011. júl. 21. 18:31
 36/41 anonim válasza:

Akkor csak annyit kérnék azon gondolkodjatok el,hogy hol lennének azok a tenyésztett állatok akiket annyira sajnáltok,ha nem lenne aki megegye.Képzeljétek sehol.

Ezek az állatok azért születtek,hogy étel legyen belőlük.Ha nem lenne aki megeszi világra sem jönnek!!!!

2011. júl. 22. 01:43
 37/41 anonim válasza:

Hozzáfűzném még,én is tudok olyan lenni mint a vegetáriánusok azon része akik lenézik azt aki húst eszik.(Tudom nem éppen a többség)

De akkor hogy jönnek ők ahhoz,hogy végtére is nem adnak ezeknek az állatoknak életjogot.

Vajon az a jobb ha meghal egy ember keze által,vgay az ha meg sem születik?

Ti melyiket választanátok?

Én inkább élnék,hogy meghalhassak.Akárhogyan is.

2011. júl. 22. 01:47
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne baj, hogy az állatokat megölik, amíg azok nem szenvednek. De szenvednek, és nem csak amikor levágják őket, hanem még életükben is. Szerintem jobb meg sem születni, mint egész életedben csak szenvedni, hogy aztán a szenvedésed okozója még meg is egyen jóízűen, minden bűntudat nélkül.
2011. júl. 22. 10:43
 39/41 anonim ***** válasza:
Elítéled a fogamzásgátlást???
2011. júl. 22. 13:51
 40/41 anonim válasza:

Frappánsra sikerült a fogamzásgátlás mint válasz és az előtte való válaszban is van igazság.De gondolj bele emberek milliói szenvednek éhségtől az alapvető élethez szükséges javaktól.És még is élnek még is akarnak élni.Ez az élet rendje.A fogamzásgátlással kapcsolatban pedig igazad van de ha nem lenne ez az egyébként tényleg nem humánus megoldás akkor valószínűleg még több ember szenvedne mivel nem tudnánk eltartani annyi gyermeket mint amennyi megfogan.És az éhhalál nem a legszebb módja az életnek.Egy nő élete alatt elég sok gyereket megszülhetne de nincs rá keret.Mi nem csak fajfenntartás végett hanem élvezetből is szeretkezünk.Már-már ez a fontosabb.

Szóval szerintem a két dolog azért eltér de azt mondom nektek is igazatok van egy másik szemszögből,mivel nem egy igazság létezik csupán mindenki számára az elfogadott.

2011. júl. 22. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!