Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van itt erkölcsi vegetariánus?

Van itt erkölcsi vegetariánus?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 13:05
1 2 3 4 5
 11/41 Combi27 ***** válasza:
26%

az hogy valaki azért vegetáriánus mert le kell ölni érte állatot baromság..

gondolom nincs otthon bőr ülőgarnitúrája, se gyapjú zokni agy ruhája sem ezen okokból...csak műszálast hord remélem :)

2011. jún. 26. 09:47
 12/41 anonim válasza:
66%

Mindig is volt ez a baromság. Néhány agyhalott ember azt gondolja, mert nem eszik húst milyen jót tesz a szervezetének, aztán 50 méterről is felismerhetőek ezek az emberek. Szürke, sápadt bőr kedélytelen megjelenés stb. Az ember nem véletlen áll a tápláléklánc csúcsán és nem véletlen MINDENEVŐ! Az evolúciós fejlődés következménye. Általános iskolás biológia. ... - növényevők - húsevők, mindenevők.

Az állatvilágban mégis melyik farkast érdekli milyen aranyos a nyuszi a mezőn? Éhes, megeszi, ennyi.

Erkölcsi vegetáriánus? Mi különbség a húsevés és a növények elfogyasztása között? Ugyanúgy a élőlény elpusztítása.

26F

2011. jún. 26. 13:19
 13/41 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó:

Hogyha hülyeségnek tartod, az a te dolgod. Én nem tartom annak, én így érzem helyesnek, nekem így jó. Én nem mondom neked, hogy mit csinálj, te se mondd meg nekem. Ha meg hülyeségnek tartod, az is a te dolgod, tartsd magadban, amíg nem a kérdésre válaszolsz.

15/L

2011. jún. 26. 13:49
 14/41 anonim ***** válasza:
76%
mekkora parasztok vagytok! én nem vagyok vegetáriánus mégis békén hagyom őket. szerintem tök jó dolog hogyha valaki ennyire szívén viseli az állatok sorsát. ha ti meg annyira nagy húsevők vagytok kapjatok el egy csirkét és egyétek meg ott helyben nyersen.
2011. jún. 27. 00:15
 15/41 Csutorás Zoltán válasza:
50%
- a tanmese szerint is 1 pohár tea olyan,mint 1 pohár vér,mert előállításakor sok ezer élőlény(rovarok,giliszták st.)pusztul el,jómagam buddhista létemre rendszeresen fogyasztok húst,mert munkámhoz szükségem van sok kalóriára..-
2011. jún. 27. 09:08
 16/41 anonim válasza:
60%

Igen.

Az állatgyárak állatkínzását nem akarom a pénzemmel támogatni.

[link]

Az alap probléma az, hogy van-e jogod kihasználni más népeket, más fajokat olyan alapon, hogy szerinted e célra teremtette az Istened őket? Ha más gondolja így és használ téged, az ellen küzdesz ahogy tudsz?

2011. jún. 27. 12:44
 17/41 Combi27 ***** válasza:
66%

Na, nekem most ment ki a biztosíték...

Állatvédelem, állatkínzás...A növényeknek ha lenne érzéseik, ösztöneik őket is sajnálná valaki.Miért nincs olyan aki csak húst eszik mert sajnálja a gyomirtózott növények halálát, vagy a nem locsolt fő nyári agóniáját a perzselő napon.Vagy ki védi a parlagfüvet..senki.. miért?mert allergiát okoz?áá sok állati eredetű cucc is van ami allergiát okoz.Macskaszőr, laktózintolerancia stb...akko ezeket az állatokat miért nem irtjuk?

Akkora gyökérség valamire ráfogni hogy ezért, meg ezért nem....Na a másik jóember az állatgyárak kínzása..Ha otthon tartanál állatokat mit csinálnál?viccet mesélnél mig meg nem döglik szerencsétlen a nevetésben?Amúgy meg az én is elítélem ha a természetes közegében bármilyen állatot "kínoznak", de amit arra tenyésztenek hogy az asztalra kerül nekem lényegében mindegy hogy segítik a másvilágra, csak fogyasztható legyen(ne mérgesgázzal, vagy ólmozott paprikával öljék le őket)

Amúgy meg honnan tudod mire költik a pénzed?Lehet hogy annak a zöldségesnek akitől nap mint nap veszed a zöldséget van tyúk, disznó, liba, vagy tehénfarmja is :)

2011. jún. 27. 14:39
 18/41 anonim ***** válasza:
68%
Mintha amúgy a növények éreznének, központi idegrendszerük sincs. Akkora gyökerek akik azt mondják hogy a növényeket is sajnálni kell... Előbb látogass el egy biosz órára aztán okoskodj.
2011. jún. 27. 18:11
 19/41 anonim ***** válasza:
74%
14:39: én a növényeket is sajnálom. Illetve úgy vélem a növények elfogyasztása is visszahatással jár. Viszont a hús előállításához töménytelen mennyiségű növényre van szükség. Azaz például(most csak hasraütés): hiába eszik egy vega több zöldséget, közvetve a húsevő pl 20 000 növény halálát okozza, míg a vega csak 10 000.
2011. jún. 27. 19:23
 20/41 Combi27 ***** válasza:

18:11-es iromány írója..

Nem nekem kell biológiára beiratkoznom, hanem neked szövegértésre...Ott az irományomban hogy HA lennének a növényeknek érzéseik...

2011. jún. 27. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!