Van itt erkölcsi vegetariánus?
az hogy valaki azért vegetáriánus mert le kell ölni érte állatot baromság..
gondolom nincs otthon bőr ülőgarnitúrája, se gyapjú zokni agy ruhája sem ezen okokból...csak műszálast hord remélem :)
Mindig is volt ez a baromság. Néhány agyhalott ember azt gondolja, mert nem eszik húst milyen jót tesz a szervezetének, aztán 50 méterről is felismerhetőek ezek az emberek. Szürke, sápadt bőr kedélytelen megjelenés stb. Az ember nem véletlen áll a tápláléklánc csúcsán és nem véletlen MINDENEVŐ! Az evolúciós fejlődés következménye. Általános iskolás biológia. ... - növényevők - húsevők, mindenevők.
Az állatvilágban mégis melyik farkast érdekli milyen aranyos a nyuszi a mezőn? Éhes, megeszi, ennyi.
Erkölcsi vegetáriánus? Mi különbség a húsevés és a növények elfogyasztása között? Ugyanúgy a élőlény elpusztítása.
26F
Utolsó:
Hogyha hülyeségnek tartod, az a te dolgod. Én nem tartom annak, én így érzem helyesnek, nekem így jó. Én nem mondom neked, hogy mit csinálj, te se mondd meg nekem. Ha meg hülyeségnek tartod, az is a te dolgod, tartsd magadban, amíg nem a kérdésre válaszolsz.
15/L
Igen.
Az állatgyárak állatkínzását nem akarom a pénzemmel támogatni.
Az alap probléma az, hogy van-e jogod kihasználni más népeket, más fajokat olyan alapon, hogy szerinted e célra teremtette az Istened őket? Ha más gondolja így és használ téged, az ellen küzdesz ahogy tudsz?
Na, nekem most ment ki a biztosíték...
Állatvédelem, állatkínzás...A növényeknek ha lenne érzéseik, ösztöneik őket is sajnálná valaki.Miért nincs olyan aki csak húst eszik mert sajnálja a gyomirtózott növények halálát, vagy a nem locsolt fő nyári agóniáját a perzselő napon.Vagy ki védi a parlagfüvet..senki.. miért?mert allergiát okoz?áá sok állati eredetű cucc is van ami allergiát okoz.Macskaszőr, laktózintolerancia stb...akko ezeket az állatokat miért nem irtjuk?
Akkora gyökérség valamire ráfogni hogy ezért, meg ezért nem....Na a másik jóember az állatgyárak kínzása..Ha otthon tartanál állatokat mit csinálnál?viccet mesélnél mig meg nem döglik szerencsétlen a nevetésben?Amúgy meg az én is elítélem ha a természetes közegében bármilyen állatot "kínoznak", de amit arra tenyésztenek hogy az asztalra kerül nekem lényegében mindegy hogy segítik a másvilágra, csak fogyasztható legyen(ne mérgesgázzal, vagy ólmozott paprikával öljék le őket)
Amúgy meg honnan tudod mire költik a pénzed?Lehet hogy annak a zöldségesnek akitől nap mint nap veszed a zöldséget van tyúk, disznó, liba, vagy tehénfarmja is :)
18:11-es iromány írója..
Nem nekem kell biológiára beiratkoznom, hanem neked szövegértésre...Ott az irományomban hogy HA lennének a növényeknek érzéseik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!