Késő elkezdeni a vegetáriánus életmódot?
Nem, én 24 évesen kezdtem el. Most 30 éves vagyok. Soha előtte még nem ettem ilyen változatosan, mint most, és szuperül érzem magam. Egészséges vagyok és karcsú.
Itt találsz érdekes infókat:
Ja, és érdemes lenne megnézned idegen nemzetek konyháit, miket esznek hús nélkül. Indiai, olasz, keleti, mmmm!
Utolsónak: Arról nem szól a fáma, hogy csak a húsból nyert fehérje lehet ám csak jó.
A fehér lötty a boltból pedig szintén nem az egyetlen járható út. Léteznek ám piacok is, termelői tejtermékkel.
Épp arról szól a fáma, hogy egyedül a húsokból nyerhető fehérjének, és a tejsavó fehérjének(NEM A TEJNEK) megfelelő az aminosav profilja. A tejről beszélni 2011-ben nevetséges, ezerszer bebizonyított TÉNY, hogy a tej, ha te fejed ki ha nem, az emberi szervezet számára haszontalan és káros, nagyon sok ember szervezete meg sem tudja rendesen emészteni, és a fehérje tartalma elhanyagolható.
Összehasonlításként:
100 ml tej = kb 4 gramm fehérje
100 gramm hal = 20 gramm fehérje
"Ezt honnan vetted, hogy minden vega gurul? Életemben nem ismertem egy kövér vegát sem. Annál több guruló húsevőt."
Úgy hogy csomót ismerek és gurulnak mind.
Te is gurulni fogsz.
Azt is megmondom hogy miért: Breadetarian !
Na mozgasd csak meg egy kicsit az agyad, nem fordítom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!