Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Késő elkezdeni a vegetáriánus...

Nácshítossz kérdése:

Késő elkezdeni a vegetáriánus életmódot?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Elkéstem?
2011. febr. 18. 16:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok, és pönt a héten voltam vérvfételen evési problémákkal. Még várok az eredményekre
2011. febr. 18. 21:53
 12/25 anonim válasza:
33%
Az ember mindenevő.
2011. febr. 18. 21:53
 13/25 anonim ***** válasza:
25%
Miért lenne késő? Én 19 voltam. Az meg, hogy mit eszik valaki, az már az ő dolga. Én pl. halat eszem, más húst nem (több mint 20 éve), és egyáltalán nem érdekelnek a címkék, ki minek nevezi ezt, a lényeg, hogy én jól érezzem magam úgy, hogy nem okozok kárt másoknak (sőt).
2011. febr. 21. 14:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha az ember eszik tejtermékeket, a sokak számára nagyon kényes fehérjekérdés is meg van oldva.
2011. febr. 21. 14:55
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Az ember mindenevő. Eszik húst. És nézd meg a vegákat. Majdnem mind GURUL! Akkor az az egészséges ha úgy nézel ki mint egy sertés?
2011. febr. 23. 12:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te hülye vagy? :D Már mért gurulna majdnem minden vega?
2011. febr. 23. 12:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát híznom sem ártana... de nem disznószintig
2011. febr. 23. 12:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt honnan vetted, hogy minden vega gurul? Életemben nem ismertem egy kövér vegát sem. Annál több guruló húsevőt.
2011. febr. 25. 14:33
 19/25 anonim ***** válasza:
48%

OFF: el lehet hízni minden életmóddal.

ON (a kérdezőnek): Én is 12 évesen lettem vegetáriánus (lakto-ovo). Sokat hallottam, hogy fejlődő szervezetnek ez árt, meg minden. Aztán elmentem a háziorvosomhoz és megkérdeztem, azt mondta a szóját nem ajánlja, helyette inkább egyek halat egy-kéthavonta, és ha elmúltam 17 éves, akkor már azt se kell.

Remélem hasznos választ tudtam adni :)

15/l

2011. febr. 27. 11:19
 20/25 anonim ***** válasza:

Pedig a szója nagyon egészséges, csak vigyázz rá, hogy génmódosítás menteset vegyél(oldalt rá van írva a csomagolásra!). Omega 3-at is tartalmaz pl. a szója. Keleten az étkezés elengedhetetlen része is, Ázsia-boltokban lehet néha kapni Keletről importált szójákat, ezek a legjobb minőségűek (itt Európába más az előállítási módja, rosszabb).

Amúgy aki halat eszik, az nem vega. A vegák nem esznek húst. A halnak pedig húsa van...

2011. febr. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!